Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Interacțiune

paintable

Masa De Interacțiune Paintable este o masă multifuncțională pentru toată lumea, ar putea fi o masă obișnuită, o masă de desen sau un instrument muzical. Puteți utiliza diferite tipuri de culori pentru a picta pe suprafața mesei pentru a crea muzică cu prietenii sau familiile, iar suprafața va transfera desenul pentru a deveni melodie prin senzori de culoare. Există două moduri de desen, desen creativ și desen de note muzicale, copiii pot desena orice doresc să creeze muzică la întâmplare sau să folosească regula pe care o proiectăm pentru a umple culoarea pe poziția specifică pentru a face rima de pepinieră.

Masă,

Trifold

Masă, Forma lui Trifold este informată printr-o combinație de suprafețe triunghiulare și o secvență de pliere unică. Are un design minimalist, dar complex și sculptural, din fiecare unghi de vedere dezvăluie o compoziție unică. Proiectarea poate fi adaptată la diferite scopuri, fără a compromite integritatea structurală. Trifoldul este o vitrină a metodelor de fabricație digitală și utilizarea noilor tehnologii de fabricație, cum ar fi robotica. Procesul de producție a fost dezvoltat în colaborare cu o companie de fabricare robotică specializată în plierea metalelor cu roboți cu 6 axe.

Bijuterii-Cercei

Eclipse Hoop Earrings

Bijuterii-Cercei Există un fenomen care ne arestează continuu comportamentul, oprindu-ne morți pe urmele noastre. Fenomenul astrologic al unei eclipse solare a intrigat oamenii de la cele mai fragede vârste ale umanității. De la întunecarea bruscă a cerului și vărsarea Soarelui a aruncat o umbră lungă de teamă, suspiciune și minune asupra imaginațiilor Natura uimitoare a eclipselor solare lasă o impresie durabilă tuturor. Cerceii cu cercei din eclipsă din aur alb de 18K au fost inspirați din eclipsa solară din 2012. Designul încearcă să surprindă natura și frumusețea misterioasă a soarelui și a lunii.

Mobilierul Și Sculptura Organică

pattern of tree

Mobilierul Și Sculptura Organică O propoziție de partiție care utilizează ineficient părțile de conifere; adică partea zveltă a jumătății superioare a trunchiului și partea neconformă a rădăcinilor. Am acordat atenție inelelor organice anuale. Modelele organice suprapuse ale partiției au creat un ritm confortabil într-un spațiu anorganic. Odată cu produsele născute din acest ciclu de materiale, direcția spațială organică devine o posibilitate pentru consumator. Mai mult, unicitatea fiecărui produs le conferă o valoare mult mai mare.

Jucăria

Movable wooden animals

Jucăria Jucăriile pentru animale de diversitate se mișcă cu moduri diferite, simple, dar distractive. Formele abstracte ale animalelor absorb copiii de imaginat. Există 5 animale din grup: porc, rață, girafa, melc și dinozaur. Capul lui Duck se mișcă de la dreapta la stânga atunci când îl ridicați de pe birou, se pare că vă spune „NU”; Capul girafei se poate deplasa de sus și în jos; Nasul de porc, melcul și dinozaurul se mișcă de la interior la exterior când îți întorci cozile. Toate mișcările îi fac pe oameni să zâmbească și îi determină pe copii să se joace în diferite moduri, cum ar fi să tragă, să împingă, să se întoarcă etc.