Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cafeneaua Universitară

Ground Cafe

Cafeneaua Universitară Noua cafenea „Ground” servește nu numai pentru a crea coeziune socială între profesorii și studenții școlii de inginerie, dar și pentru a încuraja interacțiunea dintre și între membrii altor departamente din Universitate. În proiectarea noastră, am angajat volumul de beton turnat neadornit al unei foste săli de seminar, așezând o paletă de scânduri din nuc, aluminiu perforat și despicând stâncă peste pereți, podea și tavanul spațiului.

Jucăriile Din Roly Poli, Mobile Din Lemn

Tumbler" Contentment "

Jucăriile Din Roly Poli, Mobile Din Lemn Cum să ai un curcubeu? Cum să îmbrățișezi un vânt de vară? Sunt mereu atins de unele lucruri subtile și mă simt foarte mulțumit și fericit. Cum se păstrează și cum se deține? Suficient este la fel de bun ca o sărbătoare. Aș dori să modelez diferite tipuri de materiale într-un mod simplu și amuzant. Lăsați copiii să se joace cu ei pentru a recunoaște lumea fizică, pentru a le stimula imaginația și a-i ajuta să înțeleagă mediul înconjurător.

Pantofii De Lux

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Pantofii De Lux Linia de „bijuterii în formă de sandale / în formă de sandale”, numită Conspiracy, a fost fondată în 2010. Gianluca Tamburini a fost fondată în 2010. Pantofii de conspiratie combină fără efort tehnologia și estetica. Tocurile și tălpile sunt confecționate din materiale precum aluminium ușor și titan, care sunt turnate în forme sculpturale. Silueta pantofilor este apoi evidențiată de pietre semi / prețioase și alte decorațiuni fastuoase. Tehnologia înaltă și materialele de vârf formează o sculptură modernă, având forma unei sandale, dar unde atingerea și experiența meșterilor italieni pricepuți sunt încă vizibile.

Leagănul, Balansoarele

Dimdim

Leagănul, Balansoarele Lisse Van Cauwenberge a creat aceasta într-o soluție multifuncțională, care servește ca balansoar și, de asemenea, ca leagăn atunci când două scaune Dimdim sunt unite. Fiecare dintre balansoare este format din lemn cu suporturi din oțel și finisat într-o furnir de nuc. Două scaune pot fi montate între ele cu ajutorul a două cleme ascunse sub scaun, pentru a forma un leagăn pentru copii.

Brosa

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosa Caracterul și forma externă a unui subiect permit schimbarea designului nou al unui ornament. În natura vie, o perioadă se schimbă în alta. Primăvara urmează iarna și dimineața vine după noapte. De asemenea, culorile se schimbă, precum și atmosfera. Acest principiu de înlocuire, alternare a imaginilor este adus în podoabele „Metamorfozei Asiei”, colecția în care două stări diferite, două imagini neconfinate sunt reflectate într-un singur obiect. Elemente mobile ale construcției fac posibilă schimbarea caracterului și aspectului ornamentului.

Colecția De Machiaj

Kjaer Weis

Colecția De Machiaj Designul liniei de produse cosmetice Kjaer Weis distilează fundamentele machiajului pentru femei până la cele trei domenii esențiale de aplicare ale acestuia: buze, obraji și ochi. Am conceput compacte în formă de a reflecta caracteristicile pe care le vor folosi pentru a îmbunătăți: subțire și lung pentru buze, mari și pătrate pentru obraji, mici și rotunde pentru ochi. Tangibil, compactele rotative se deschid cu o mișcare laterală inovatoare, care se desprind ca aripile unui fluture. Complet reîncărcabile, aceste compacte sunt conservate în mod intenționat, mai degrabă decât reciclate.