Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cartea

The Big Book of Bullshit

Cartea Publicația Big Book of Bullshit este o explorare grafică a adevărului, încrederii și minciunilor și este împărțită în 3 capitole juxtapuse vizual. Adevărul: un eseu ilustrat despre psihologia înșelăciunii. The Trust: o investigație vizuală asupra noțiunii de încredere și The Lies: O galerie ilustrată de prostii, toate derivate din confesiuni anonime de înșelăciune. Aspectul vizual al cărții se inspiră din „canonul Van de Graaf” al lui Jan Tschichold, folosit în designul cărții pentru a împărți o pagină în proporții plăcute.

Jucăria

Werkelkueche

Jucăria Werkelkueche este o stație de lucru cu activități de gen, care le permite copiilor să se cufunde în lumi de joc liber. Combină caracteristicile formale și estetice ale bucătăriilor și băncilor de lucru pentru copii. Prin urmare, Werkelkueche oferă diverse posibilități de a juca. Blatul curbat din placaj poate fi folosit ca chiuvetă, atelier sau pârtie de schi. Compartimentele laterale pot oferi spațiu de depozitare și ascuns sau coace rulouri crocante. Cu ajutorul instrumentelor colorate și interschimbabile, copiii își pot realiza ideile și pot imita lumea adulților într-un mod ludic.

Articole De Iluminat

Collection Crypto

Articole De Iluminat Crypto este o colecție de iluminat modulară, deoarece se poate extinde atât pe verticală, cât și pe orizontală, în funcție de modul în care sunt distribuite elementele individuale de sticlă care compun fiecare structură. Ideea care a inspirat designul provine din natură, amintind în special de stalactitele de gheață. Particularitatea articolelor Crypto constă în sticla lor suflată vibrantă, care permite luminii să se răspândească în mai multe direcții într-un mod foarte moale. Producția are loc printr-un proces complet manual și utilizatorul final este cel care decide cum va fi compusă instalația finală, de fiecare dată într-un mod diferit.

Fotografia De Artă

Talking Peppers

Fotografia De Artă Fotografiile Nus Nous par să reprezinte corpuri umane sau părți ale acestora, în realitate observatorul este cel care dorește să le vadă. Când observăm ceva, chiar și o situație, o observăm emoțional și din acest motiv, de multe ori ne lăsăm înșelați. În imaginile Nus Nous, este evident cum elementul de ambivalență se transformă într-o elaborare subtilă a minții care ne îndepărtează de realitate pentru a ne conduce într-un labirint imaginar alcătuit din sugestii.

Apa Minerală Îmbuteliată Din Sticlă

Cedea

Apa Minerală Îmbuteliată Din Sticlă Designul apei Cedea este inspirat din Dolomiții Ladini și legendele despre fenomenul luminii naturale Enrosadira. Cauzați de mineralul lor unic, Dolomiții se luminează într-o nuanță roșiatică, arzătoare la răsărit și la apus, dând peisajului o ambianță magică. Prin „asemănând cu legendara grădină magică a trandafirilor”, ambalajul Cedea își propune să surprindă chiar acest moment. Rezultatul este o sticlă de sticlă care face ca apa să strălucească și să se strălucească cu un efect surprinzător. Culorile sticlei sunt menite să semene cu strălucirea specială a Dolomiților scăldați în roșu trandafir al mineralului și albastrul cerului.

Ceainăria Emblematică

Toronto

Ceainăria Emblematică Cel mai aglomerat mall din Canada aduce un design nou, proaspăt, de ceainic cu fructe, realizat de Studio Yimu. Proiectul magazinului emblematic a fost ideal pentru scopuri de branding pentru a deveni noul hotspot în mall-ul comercial. Inspirată de peisajul canadian, frumoasa silueta a Muntelui Albastru din Canada este imprimată pe fundalul peretelui în tot magazinul. Pentru a aduce conceptul în realitate, Studio Yimu a realizat manual o sculptură de morărie de 275 cm x 180 cm x 150 cm care permite interacțiunea deplină cu fiecare client.