Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul De Mesagerie

Kepler 186f

Scaunul De Mesagerie Baza structurală a fotoliului Kepler-186f este o plită, lipită dintr-un fir de oțel pe care elementele sculptate din stejar sunt fixate cu ajutorul manșoanelor de alamă. Diverse opțiuni de utilizare a armăturii se combină în armonie cu elemente de sculptură din lemn și bijuterii. Acest obiect de artă reprezintă un experiment în care se combină diferite principii estetice. Ar putea fi descris ca „barbar sau nou baroc” în care formele aspre și rafinate sunt combinate. Ca urmare a improvizației, Kepler a devenit multistratificat, învăluit cu subtexte și noi detalii.

Proiectarea Parametrică

Titanium Choker

Proiectarea Parametrică Din punct de vedere design, IOU folosește software de simulare 3D pentru a crea modele parametrice, asemănătoare stilului cu care Zaha Hadid a câștigat lumea arhitecturii. Din punct de vedere material, IOU prezintă articole exclusive din titan cu logo-uri din aur de 18ct. Titanul este cel mai fierbinte în bijuterii, dar greu de lucrat. Calitățile sale unice fac piesele nu numai foarte ușoare, dar oferă posibilitatea de a le face aproape orice culoare a spectrului.

Ad Focus-Ul Follow Focus

ND Lens Gear

Ad Focus-Ul Follow Focus ND LensGear se ajustează cu precizie egocentrică la lentile cu diametre diferite. Seria ND LensGear acoperă toate obiectivele ca niciun alt LensGear disponibil. Fără tăiere și fără îndoire: nu mai există șurubelnițe, curele uzate sau resturi enervante de curele care ies. Totul se potrivește ca un farmec. Și un alt plus, fără instrumente! Datorită designului său inteligent, se centrează ușor și ferm în jurul obiectivului.

Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale

NiceDice

Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale NiceDice-System este primul adaptor multifuncțional din industria camerelor. Este foarte plăcut să atașați echipamente cu diferite standarde de montare de la diferite mărci - cum ar fi lumini, monitoare, microfoane și emițătoare - la camerele foto exact în modul în care sunt necesare pentru a fi în funcție de situație. Chiar și noile standarde de montare în curs de dezvoltare sau echipamentele recent cumpărate pot fi ușor integrate în sistemul ND, doar prin obținerea unui nou adaptor.

Restaurant Bar Pe Acoperiș

The Atticum

Restaurant Bar Pe Acoperiș Farmecul unui restaurant într-un mediu industrial ar trebui să se reflecte în arhitectură și mobilier. Tencuiala de var negru si gri, care a fost special dezvoltata pentru acest proiect, este una dintre dovezile in acest sens. Structura sa unică, brută, străbate toate camerele. În execuția detaliată s-au folosit în mod deliberat materiale precum oțelul brut, ale căror cusături de sudură și semne de șlefuire au rămas vizibile. Această impresie este susținută de alegerea ferestrelor muntin. Aceste elemente reci sunt în contrast cu lemnul cald de stejar, parchetul în schelete rindeluit manual și un perete complet plantat.

Corpul De Iluminat

vanory Estelle

Corpul De Iluminat Estelle combină designul clasic sub forma unui corp de sticlă cilindric, lucrat manual, cu tehnologia inovatoare de iluminare care produce efecte de iluminare tridimensionale pe abajurul textil. Conceput în mod deliberat pentru a transforma stările de iluminare într-o experiență emoțională, Estelle oferă o varietate infinită de stări statice și dinamice care produc tot felul de culori și tranziții, controlate prin intermediul unui panou tactil de pe corpul de iluminat sau al unei aplicații pentru smartphone.