Revista de proiectare
Revista de proiectare
Moara De Bucătărie Inteligentă

FinaMill

Moara De Bucătărie Inteligentă FinaMill este o moară de bucătărie puternică cu păstăi de condimente interschimbabile și reîncărcabile. FinaMill este modalitatea ușoară de a ridica gătitul cu aroma îndrăzneață a condimentelor proaspăt măcinate. Umpleți doar păstăile refolosibile cu condimente sau ierburi uscate, fixați o păstăie în loc și măcinați cantitatea exactă de condiment de care aveți nevoie cu o simplă apăsare de buton. Schimbați păstăile de condimente cu doar câteva clicuri și continuați să gătiți. Este singurul râșniț pentru toate condimentele tale.

Apartamentul

Nishisando Terrace

Apartamentul Acest condominiu compus din 4 case cu trei etaje cu volum mai mic și care se află pe amplasamentul de lângă centrul orașului. Rețeaua de cedru din jurul clădirii protejează intimitatea și evită degradarea corpului clădirii datorită luminii solare directe. Chiar și cu planul pătrat simplu, construcția 3D în spirală realizată prin conectarea unei grădini private de diferite niveluri, fiecare cameră și holul scărilor duc la alimentarea maximă a volumului acestei clădiri. Schimbarea fațadei plăcilor de cedru și a proporțiilor controlate poate lăsa această clădire să continue să fie organică și să se amestece cu schimbarea momentană în oraș.

Mall-Ul Familiei

Funlife Plaza

Mall-Ul Familiei Funlife Plaza este un mall de familie pentru timpul liber și educația copiilor. Își propune să creeze un coridor de mașini de curse pentru ca copiii să meargă cu mașinile în timpul cumpărăturilor părinților, o casă în copac pentru copii, care să se uite și să se joace în interior, un tavan "lego" cu numele de mall ascuns pentru a inspira imaginația copiilor. Fundal alb simplu cu roșu, galben și albastru, lăsați copiii să-l deseneze și să-l coloreze pe pereți, podele și toaletă!

Designul Interior

Suzhou MZS Design College

Designul Interior Acest proiect este situat în Suzhou, care este bine cunoscut prin designul tradițional al grădinii chinezești. Designerul s-a străduit să reunească atât sensibilitățile sale moderniste, cât și limba populară Suzhou. Designul ia indicii din arhitectura tradițională Suzhou cu utilizarea pereților din ipsos văruit, a ușilor lunii și a arhitecturii complexe a grădinii pentru a re-imagina limba populară Suzhou într-un context contemporan. Mobilierul a fost recreat cu ramuri reciclate, bambus și frânghii de paie cu participarea studenților, ceea ce a dat un sens special acestui spațiu educațional.

Scaunul De Mesagerie

Kepler 186f

Scaunul De Mesagerie Baza structurală a fotoliului Kepler-186f este o plită, lipită dintr-un fir de oțel pe care elementele sculptate din stejar sunt fixate cu ajutorul manșoanelor de alamă. Diverse opțiuni de utilizare a armăturii se combină în armonie cu elemente de sculptură din lemn și bijuterii. Acest obiect de artă reprezintă un experiment în care se combină diferite principii estetice. Ar putea fi descris ca „barbar sau nou baroc” în care formele aspre și rafinate sunt combinate. Ca urmare a improvizației, Kepler a devenit multistratificat, învăluit cu subtexte și noi detalii.

Proiectarea Parametrică

Titanium Choker

Proiectarea Parametrică Din punct de vedere design, IOU folosește software de simulare 3D pentru a crea modele parametrice, asemănătoare stilului cu care Zaha Hadid a câștigat lumea arhitecturii. Din punct de vedere material, IOU prezintă articole exclusive din titan cu logo-uri din aur de 18ct. Titanul este cel mai fierbinte în bijuterii, dar greu de lucrat. Calitățile sale unice fac piesele nu numai foarte ușoare, dar oferă posibilitatea de a le face aproape orice culoare a spectrului.