Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Amuzantă Pentru Copii

Fun house

Casa Amuzantă Pentru Copii Acest design al clădirii este destinat copiilor să învețe și să se joace, care este o casă complet distractivă de la un tată super. Designerul a combinat materiale sănătoase și forme de siguranță pentru a face un spațiu minunat și interesant. Au încercat să facă o casă de joacă confortabilă și caldă pentru copii și au încercat să intensifice relația părinte-copil. Clientul i-a spus designerului să atingă 3 obiective, care erau: (1) materiale naturale și de siguranță, (2) să facă copiii și părinții fericiți și (3) suficient spațiu de depozitare. Proiectantul a găsit o metodă simplă și clară pentru a atinge obiectivul, care este acasă, chiar începutul spațiului pentru copii.

Casa Interioară

Spirit concentration

Casa Interioară Ce este un spațiu pentru o casă? Designerul consideră că designul vine din cerințele proprietarului, atingând sufletul în spațiu. Prin urmare, designerul a navigat scopul lor de spațiu de cuplul minunat. Ambii proprietari adoră materialele și soluția de design în raport cu cultura japoneză. Pentru a reprezenta amintirile dintre mințile lor, au decis să folosească diferite texturi din lemn pentru a crea o casă de suflet. În consecință, aceștia au alcătuit 3 obiective de consens ale acestei case ideale, care erau (1) atmosferă liniștită, (2) spații publice flexibile și fermecătoare și (3) spații private confortabile și invizibile.

Casa Pentru Amintiri

Memory Transmitting

Casa Pentru Amintiri Această casă transmite imaginile locuinței prin grinzi de lemn și stiva eșalonată de cărămizi albe. Lumina pleacă din spațiile cărămizilor albe din jurul casei, creând o atmosferă specială pentru client. Proiectantul folosește mai multe metode pentru a rezolva limitările acestei clădiri pentru aer condiționat și spații de depozitare. De asemenea, îmbinați materialele cu memoria clientului și prezentați o estetică caldă și elegantă prin structură, conectând stilul unic al acestei case.

Casa Interioară

Seamless Blank

Casa Interioară Aceasta este o casă pentru a prezenta stilul de viață unic al gazdei, care este casa unui designer grafic și a unui antreprenor. Proiectantul prezintă materiale naturale pentru a ilustra preferințele gazdei și pentru a păstra zonele goale pentru a umple lucrurile membrilor familiei. Bucătăria este centrul casei, special concepută o priveliște surround pentru gazdă și asigură-te că părinții pot vedea oriunde. Casa este dotată cu pardoseală din granit alb, pictură minerală italiană, sticlă transparentă și acoperire cu pulbere albă pentru a dezvălui detaliile elegante ale materialelor.

Casa Interioară

Warm loft

Casa Interioară O casă în stil industrial, cu materiale calde. Această casă pregătește mai multe funcții pentru clienți pentru a promova calitățile vieții. Proiectantul a încercat să conecteze conductele la fiecare spațiu și a combinat conductele din lemn, oțel și ORL pentru a ilustra povestea vieții clienților. Nu la fel cu stilul industrial obișnuit, această casă introduce doar câteva culori și pregătește o mulțime de spații de depozitare.

Scaun

Ydin

Scaun Scaunul Ydin poate fi montat de unul singur, fără a folosi instrumente speciale, datorită unui sistem simplu de blocare. Cele 4 picioare identice nu sunt plasate într-o ordine specială, iar scaunul din beton, acționând ca piatră-cheie, ține totul la locul său. Picioarele sunt realizate cu resturi de lemn provenite de la un producător de scări, ușor prelucrate cu ajutorul tehnicilor tradiționale de prelucrare a lemnului și în cele din urmă uleiate. Scaunul este turnat pur și simplu într-un beton UHP armat cu fibre de durată. Doar 5 piese disociabile pentru a fi ambalate și gata de a fi expediate clienților finali, este un alt argument al durabilității.