Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cureaua De Rufe De Interior

Brooklyn Laundreel

Cureaua De Rufe De Interior Aceasta este centura de rufe pentru uz interior. Corpul compact care este mai mic decât hârtia japoneză arată ca bandă de măsurat, finisare netedă, fără șurub pe suprafață. Cureaua de 4 m lungime are 29 de găuri, fiecare gaură poate ține și ține umerașul hainei fără haine, funcționează pentru uscare rapidă. Centura din poliuretan antibacterian și anti-mucegai, sigur, curat și puternic. Sarcina maximă este de 15 kg. 2 buc de cârlig și corpul rotativ permit utilizarea mai multor moduri. Mic și simplu, dar acesta este foarte util în interiorul articolului de rufe. Funcționarea ușoară și instalarea inteligentă se vor potrivi cu orice tip de cameră.

Spital

Warm Transparency

Spital În mod convențional, un spital tinde să fie un spațiu care are o culoare sau un material natural slab datorită materialului de structură artificială pentru a îmbunătăți funcționalitatea și eficiența. Prin urmare, pacienții simt că sunt în afară de viața lor de zi cu zi. Ar trebui să se ia în considerare un mediu confortabil în care pacienții pot petrece și să nu fie stresați. Arhitecții TSC oferă un spațiu deschis, confortabil, prin stabilirea unui spațiu deschis în formă de L și a streașinilor mari, folosind o mulțime de materiale din lemn. Transparența caldă a acestei arhitecturi leagă oamenii și serviciile medicale.

Cercei

Van Gogh

Cercei Cercei inspirati de Migdal Tree in Blossom pictati de Van Gogh. Delicatetea ramurilor este reprodusă de lanțuri delicate de tip Cartier care, la fel ca ramurile, se balansează cu vântul. Diferitele nuanțe ale diferitelor pietre prețioase, de la aproape alb la un roz mai intens, reprezintă nuanțele florilor. Clusterul de flori înflorate sunt reprezentate cu diferite tăieturi. Realizat cu aur de 18k, diamante roz, morganite, safire roz și turmaline roz. Finisaj lustruit și texturat. Extrem de ușor și cu o potrivire perfectă. Aceasta este sosirea primăverii sub formă de bijuterie.

Casa Rezidențială

Slabs House

Casa Rezidențială Slab House a fost proiectat pentru a juxtaposa materialele de construcție, combinând lemn, beton și oțel. Designul este simultan hiper-modern, dar discret. Ferestrele uriașe sunt un punct focal imediat, dar sunt protejate de intemperii și de vedere stradală prin dale de beton. Grădinile prezintă foarte mult proprietatea, atât la nivelul solului, cât și la primul etaj, permițând locuitorilor să se simtă conectați cu natura în timp ce interacționează cu proprietatea, creând un flux unic pe măsură ce se deplasează de la intrarea în zonele de locuit.

Casa

VH Green

Casa Casa este extinsă verde, atât în plan, cât și stereoscopic, care creează un mediu bun atât pentru locuitori cât și pentru oraș. În regiunea însorită din Asia, Breeze Soleil care folosește acest verde este un mod de gândire foarte eficient. Nu numai funcția umbrelei de soare în vară, ci și protecția vieții private, evitarea zgomotului stradal și efectul de răcire prin irigarea automată pot fi obținute.

Biserica

Mary Help of Christian Church

Biserica Având în vedere extinderea comunității catolice și creșterea turistică în insula Samui, Suratthani. Maria Ajutor din exteriorul bisericii creștine a fost proiectat într-o formă combinată de mâini de rugăciune, aripi de unghi și razele Duhului Sfânt. Spațiu intern, securitate ca în pântecele mamei. Folosind golul lung și îngust de lumină și o aripă mare de izolare din beton care trece prin golul ușor au fost construite pentru a crea o umbră care continuă să se schimbe în timp, păstrând totuși confortul interior. Minimizați decorația simbolică și utilizarea materialului natural ca liniște sufletească în timpul rugăciunii.