Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa De Vânzare

Zhonghe Kechuang

Casa De Vânzare Acest proiect urmărește profunzimea și precizia materialului, tehnologiei și spațiului și subliniază integritatea funcției, structurii și formei. Prin combinarea efectului de iluminare și a materialelor noi pentru a constitui cele mai bune elemente estetice, pentru a atinge obiectivul de proiectare de ultimă oră, pentru a oferi oamenilor un sentiment nelimitat de reverie tehnologică.

Casa Rezidențială

Casa Lupita

Casa Rezidențială Casa Lupita aduce un omagiu arhitecturii coloniale clasice din Merida, Mexic și cartierele sale istorice. Acest proiect a implicat restaurarea casonei, care este considerată un sit de patrimoniu, precum și proiectarea arhitecturală, interioară, mobilier și peisaj. Premisa conceptuală a proiectului este juxtapunerea arhitecturii coloniale și contemporane.

Grădinița De Gogoși Cifi

CIFI Donut

Grădinița De Gogoși Cifi Grădinița CIFI Donut este atașată unei comunități rezidențiale. Pentru a crea un loc de activitate preșcolar care să integreze practicabilitatea și frumusețea, încearcă să combine spațiul de vânzare cu spațiul de învățământ. Prin structura inelară care leagă spațiile tridimensionale, clădirea și peisajul sunt integrate armonios, formând un loc de activitate plin de importanță distractivă și educativă.

Băutură

GuJingGong

Băutură Poveștile culturale transmise de oameni sunt prezentate pe ambalaj, iar modelele de băutură de dragon sunt desenate cu meticulozitate. Dragonul este respectat în China și simbolizează bunătatea. În ilustrație, Dragonul iese să bea. Deoarece este atras de vin, se plimbă în jurul sticlei de vin, adăugând elemente tradiționale precum Xiangyun, palat, munte și râu, ceea ce confirmă legenda vinului tribut Gujing. După deschiderea cutiei, va exista un strat de hârtie card cu ilustrații pentru a face ca cutia să aibă efectul de afișare generală după deschidere.

Restaurantul

Thankusir Neverland

Restaurantul Suprafața întregului proiect este destul de mare, costul transformării energiei electrice și a apei și a aerului condiționat central este ridicat, precum și a altor echipamente și echipamente pentru bucătărie, astfel încât bugetul disponibil pentru decorarea spațiului interior este destul de limitat, astfel încât proiectanții să ia „ frumusețea naturii a clădirii în sine, ceea ce oferă o mare surpriză. Acoperișul a fost modificat prin instalarea luminilor cerului de dimensiuni diferite. În timpul zilei, soarele strălucește prin lumina cerului, creează natura și efectul de lumină armonizat.

Inel

Ohgi

Inel Mimaya Dale, designerul inelui Ohgi a transmis un mesaj simbolic cu acest inel. Inspirația ei din inel a venit din semnificațiile pozitive pe care fanii japonezi pliați și cât sunt de iubiți în cultura japoneză. Folosește aur galben de 18 K și un safir pentru material și aduc o aură luxoasă. Mai mult, ventilatorul pliabil este așezat pe un inel într-un unghi care conferă o frumusețe unică. Designul ei este o unitate între Est și Vest.