Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Mărcii

EXP Brasil

Designul Mărcii Designul pentru marca EXP Brasil provine din principiile de unitate și parteneriat ale companiei. Însușirea amestecului dintre tehnologie și design în proiectele lor ca în viața de birou. Un element de tipografie reprezintă uniunea și puterea acestei companii. Designul cu litera X este solid și integrat, dar foarte ușor și tehnologic. Brandul reprezintă viața studioului, cu elemente din litere, atât pe spațiul pozitiv, cât și pe cel negativ care unesc oamenii și designul, individual și colectiv, simplu cu tehnologie, ușor și robust, profesional și personal.

Setul De Cafea

Riposo

Setul De Cafea Proiectarea acestui serviciu a fost inspirată de două școli ale începutului secolului XX, Bauhaus-ul german și avangarda rusă. O geometrie strictă dreaptă și o funcționalitate bine gândită corespunde pe deplin spiritului manifestelor acelor vremuri: „ceea ce este convenabil este frumos”. În același timp, urmând tendințele moderne, designerul combină două materiale contrastante în acest proiect. Porțelanul clasic de lapte alb este completat de capacele strălucitoare din plută. Funcționalitatea proiectării este susținută de mânere simple, convenabile și de utilizare generală a formularului.

Casa

Santos

Casa Folosind lemnul ca element constructiv principal, casa își deplasează cele două niveluri în secțiune, generând un acoperiș vitrat pentru a se integra cu contextul și a permite să intre lumina naturală. Spațiul cu dublă înălțime articulează acea relație între parter, etaj superior și peisaj. Un acoperiș metalic deasupra luminatorului zboară, protejându-l de incidența soarelui vestic și reconstruind formal volumul, încadrând viziunea asupra mediului natural. Programul este articulat prin localizarea utilizărilor publice la parter și a utilizărilor private la etajul superior.

Mobilier Plus Ventilator

Brise Table

Mobilier Plus Ventilator Brise Table este conceput cu un sentiment de responsabilitate pentru schimbările climatice și dorința de a folosi fanii decât aerul condiționat. În loc să sufle vânturi puternice, se concentrează să se simtă răcoros prin circulația aerului chiar și după ce a coborât aparatul de aer condiționat. Cu Brise Table, utilizatorii pot obține un pic de briză și să o folosească ca masă laterală în același timp. De asemenea, pătrunde bine mediul și face spațiul mai frumos.

Titlul De Deschidere

Pop Up Magazine

Titlul De Deschidere Proiectul a fost o călătorie pentru a explora problemele Escape (tema pentru 2019) în mod abstract și fluid, arătând schimbările, lucrurile noi și consecințele de la aceasta. Toate imaginile sunt curate și confortabile de urmărit, contrastând cu realitatea inconfortabilă din actul de evadare. Designul se schimbă constant, iar formele morfante din animație reprezintă actul readaptării, cauzat de un fel de situație. Evadarea are sensuri, interpretări diferite, iar punctul de vedere variază de la jucăuș la grav.

Inelul Structural

Spatial

Inelul Structural Designul încorporează o structură de cadru metalică în care druzy este ținut astfel încât să se pună accent atât pe piatră, cât și pe structura metalică a cadrului. Structura este destul de deschisă și se asigură că piatra este vedeta designului. Forma neregulată a druzy-ului și a bilelor metalice care țin structura laolaltă aduc un pic de moale designului. Este îndrăzneț, zgârcit și purtabil.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.