Revista de proiectare
Revista de proiectare
Marcare Și Ambalare

Leman Jewelry

Marcare Și Ambalare Soluția vizuală pentru noua identitate a bijuteriilor Leman a fost un sistem complet nou pentru a expune sentimentul luxos, rafinat, dar sofisticat și minimal. Noul logo inspirat de procesul de lucru Leman, serviciul lor de design haute couture, prin realizarea tuturor formelor de diamante care înconjoară un simbol de stea sau un simbol de scânteie, creând un simbol sofisticat și răsunând, de asemenea, efectul strălucitor al diamantului. În continuare, toate materialele colaterale au fost produse cu detalii de înaltă calitate pentru a evidenția și a îmbogăți luxul tuturor noilor elemente vizuale ale mărcii.

Expoziția

LuYu

Expoziția Arta influențează viața și viața aduce reflecție profundă și interpretare a artei. Distanța dintre artă și viață poate fi pe drumul zilnic. Dacă mâncați cu atenție fiecare masă, vă puteți transforma viața în artă. Creația designerului este și artă, care este produsă cu propriile gânduri. Tehnicile sunt instrumente, iar expresiile sunt rezultate. Doar cu gânduri vor fi fapte cu adevărat bune.

Holul Clădirii Rezidențiale Și Lounge-Ul

Light Music

Holul Clădirii Rezidențiale Și Lounge-Ul Pentru Light Music, un hol rezidențial și un design pentru lounge, Armand Graham și Aaron Yassin din A + A Studio cu sediul în New York au dorit să conecteze spațiul la cartierul dinamic al Adams Morgan din Washington DC, unde scena de noapte și muzică, de la jazz. la Go-go la punk rock și electronicele au fost întotdeauna centrale. Aceasta este inspirația lor creativă; rezultatul este un spațiu unic care combină metodele de fabricație digitală de ultimă oră cu tehnicile tradiționale artizanale pentru a crea o lume imersivă, cu pulsul și ritmul propriu, care aduc omagiu vibrantului muzicii originale a DC.

Masa

Codependent

Masa Codependentul îmbină psihologia și designul, concentrându-se în mod special pe manifestarea fizică a unei condiții psihologice, codependența. Aceste două tabele întrețesute trebuie să se bazeze reciproc pentru a funcționa. Cele două forme sunt incapabile să stea singure, dar împreună creează o singură formă funcțională. Tabelul final este un exemplu puternic în care întregul este mai mare decât suma părților sale.

Interiorul Comercial

Nest

Interiorul Comercial Etajul este împărțit de doi profesioniști și avocați unici, care solicită variate ordine ierarhice. Alegerea și detalierea elementelor a fost o încercare de a păstra aspectul general întemeiat, pământesc și de a reînvia arta și materialele de construcție locale. Amestecul și aplicarea materialelor ecologice, dimensiunea deschiderilor, toate au fost determinate de reamintirea climatului local, pentru a face un mediu agreabil, reîncadrând practicile pierdute, împreună cu structurarea practicilor durabile.

Tacâmuri

Ingrede Set

Tacâmuri Setul de tacâmuri Ingrede este conceput pentru a exprima nevoia de perfecțiune în viața de zi cu zi. Set de furcă, lingură și fanta de cuțit împreună cu magneți. Tăiețelele stau vertical și creează armonie cu masa. Formele matematice au permis construirea unei forme fluide care constă din trei piese diferite. Această abordare creează noi posibilități care pot fi aplicate la multe produse diferite, cum ar fi obiectele de masă și alte modele de ustensile.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.