Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scara

U Step

Scara Scara U Step este formată prin interblocarea a două piese de profil pătrate din formă de u, care au dimensiuni diferite. În acest fel, scara devine autoportantă cu condiția ca dimensiunile să nu depășească pragul. Pregătirea în avans a acestor piese oferă o comoditate de asamblare. Ambalarea și transportul acestor piese drepte sunt de asemenea mult simplificate.

Denumirea proiectului : U Step, Numele proiectanților : Bora Yıldırım, Numele clientului : Bora Yıldırım.

U Step Scara

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.