Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bicicleta Electronică Din Lemn

wooden ebike

Bicicleta Electronică Din Lemn Compania berlineză Aceteam a creat prima bicicletă electronică din lemn, sarcina fiind să o construiască într-un mod ecologic. Căutarea unui partener de cooperare competent a avut succes cu Facultatea de Știința și Tehnologia Lemnului din cadrul Universității Eberswalde pentru Dezvoltare Durabilă. Ideea lui Matthias Broda a devenit realitate, combinând tehnologia CNC și cunoștințele despre materialul lemnos, s-a născut E-Bike din lemn.

Denumirea proiectului : wooden ebike, Numele proiectanților : Matthias Broda, Numele clientului : aceteam Berlin.

wooden ebike Bicicleta Electronică Din Lemn

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.