Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pachetul Pentru Îngrijirea Pielii

Bionyalux

Pachetul Pentru Îngrijirea Pielii Conceptul de restaurare a pielii în noile produse de piele coincide cu sarcina zero a reciclării bagajelor, a protecției mediului și a conceptului ecologic. Din caracteristicile produsului din durata de valabilitate limitată de 60 de zile a procesului de tratament pentru îmbunătățirea pielii de 30 de zile, 30 și 60 sunt selectate drept simbolul recunoașterii vizuale a produsului, iar cele trei etape de utilizare, 1,2, 3 sunt integrate în viziune.

Denumirea proiectului : Bionyalux, Numele proiectanților : 33 and Branding, Numele clientului : BIONYALUX.

Bionyalux Pachetul Pentru Îngrijirea Pielii

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.