Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul În Evoluție

dotdotdot.frame

Mobilierul În Evoluție Casele sunt din ce în ce mai mici, așa că au nevoie de mobilier ușor care să fie versatil. Dotdotdot.Frame este primul sistem mobilier personalizabil de pe piață. Eficient și compact, cadrul poate fi fixat pe perete sau sprijinit de acesta pentru a fi amplasat ușor în jurul casei. Iar personalizarea sa provine de la cele 96 de găuri și de o gamă extinsă de accesorii pentru fixare în ele. Utilizați unul sau uniți mai multe sisteme, după cum este necesar - există o combinație infinită disponibilă.

Sistemul De Sortare A Deșeurilor Reciclabile

Spider Bin

Sistemul De Sortare A Deșeurilor Reciclabile Spider bin este o soluție universală și economică pentru sortarea materialelor reciclabile. Un grup de pubele pop-up sunt create pentru casă, birou sau în aer liber. Un articol are două părți de bază: un cadru și o geantă. Este ușor mutat dintr-un loc în altul, convenabil pentru transport și depozitare, deoarece poate fi plat atunci când nu este utilizat. Cumpărătorii comandă pachetul de păianjen online, unde pot alege dimensiunea, numărul de coșuri de paianjen și tipul pungii în funcție de nevoile lor.

Rola De Scorțișoară Cu Miere

Heaven Drop

Rola De Scorțișoară Cu Miere Heaven Drop este un rulou de scorțișoară umplut cu miere pură care se folosește cu ceai. Ideea a fost să combinați două alimente care sunt utilizate separat și să faceți un produs cu totul nou. Designerii s-au inspirat din structura rolei de scorțișoară, au folosit forma de role ca un recipient pentru miere și pentru a împacheta rulourile de scorțișoară au folosit ceară de albine pentru a izola și a ambala rulouri de scorțișoară. Are figuri egiptene afișate pe suprafața sa și asta pentru că egiptenii sunt primii oameni care și-au dat seama de importanța scorțișoarei și au folosit mierea ca comoară! Acest produs ar putea fi un simbol al raiului în căni de ceai.

Mâncarea

Drink Beauty

Mâncarea Drink Beauty este ca o bijuterie frumoasă pe care o puteți bea! Am făcut o combinație de două obiecte care au fost folosite separat cu ceai: bomboane de rocă și felii de lămâie. Acest design este complet consumabil. Prin adăugarea feliilor de lămâie în structura bomboanelor rock, gustul său devine incredibil de bun și valoarea alimentară crește din cauza vitaminelor lămâii. Designerii au înlocuit pur și simplu bețișoarele pe care le țineau cristalele de bomboane cu o felie de lămâie uscată. Drink Beauty este un exemplu complet de lume modernă care aduce frumusețea și eficiența împreună.

Băutura

Firefly

Băutura Acest design este un nou cocktail cu Chia, ideea principală a fost de a proiecta un cocktail care are mai multe faze gustative. Acest design vine, de asemenea, cu culori diferite, care pot fi văzute sub lumină neagră, ceea ce îl face potrivit pentru petreceri și cluburi. Chia poate absorbi și rezerva orice aromă și culoare, astfel încât atunci când faceți un cocktail cu Firefly poate experimenta diferite arome pas cu pas. Valoarea nutrițională a acestui produs este mai mare comparativ cu alte cocktail-uri și asta se datorează valorii nutritive ridicate a Chia și a caloriilor scăzute. . Acest design este un nou capitol din istoria băuturilor și a cocktailurilor.

Matrița De Gheață

Icy Galaxy

Matrița De Gheață Natura a fost întotdeauna una dintre cele mai importante surse de inspirație pentru designeri. Ideea a ajuns în mintea designerilor prin analizarea spațiului și a imaginii galaxiei Milk Way. Cel mai important aspect al acestui design a fost crearea unei forme unice. Multe modele care sunt pe piață se concentrează pe crearea de gheață cât mai clară, dar în acest proiect prezentat, designerii s-au concentrat intenționat pe formele realizate de minerale în timp ce apa se transformă în gheață, pentru a fi mai clar designerii au transformat un defect natural într-un efect frumos. Acest design creează o formă sferică spiralată.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.