Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Interioară

Warm loft

Casa Interioară O casă în stil industrial, cu materiale calde. Această casă pregătește mai multe funcții pentru clienți pentru a promova calitățile vieții. Proiectantul a încercat să conecteze conductele la fiecare spațiu și a combinat conductele din lemn, oțel și ORL pentru a ilustra povestea vieții clienților. Nu la fel cu stilul industrial obișnuit, această casă introduce doar câteva culori și pregătește o mulțime de spații de depozitare.

Vestiar

Sopron Basket

Vestiar Sopron Basket este o echipă profesionistă de baschet pentru femei cu sediul în Sopron, Ungaria. Întrucât sunt una dintre cele mai de succes echipe maghiare cu 12 cupe de campionat național și obținând locul doi în Euroliga, conducerea clubului a decis să investească într-un nou complex vestiar pentru a avea o instalație destul de prestigioasă pe numele clubului, potrivit nevoilor jucătorului. mai bine, motivează-i și promovează-i unitatea.

Arhitectura Cu Utilizare Mixtă

Shan Shui Plaza

Arhitectura Cu Utilizare Mixtă Situat în orașul istoric Xi'an, între centrul de afaceri și râul TaoHuaTan, proiectul urmărește nu numai să lege legătura dintre trecut și prezent, ci și urban și natură. Inspirat din povestea chineză de primăvară a floarei Peach, proiectul oferă un loc de muncă și de lucru paradisiac, oferind o relație strânsă cu natura. În cultura chineză, filozofia apei de munte (Shan Shui) deține o semnificație esențială a relației dintre om și natură, astfel, profitând de peisajul apos al sitului, proiectul oferă spații care reflectă filozofia Shan Shui din oraș.

Spital

Warm Transparency

Spital În mod convențional, un spital tinde să fie un spațiu care are o culoare sau un material natural slab datorită materialului de structură artificială pentru a îmbunătăți funcționalitatea și eficiența. Prin urmare, pacienții simt că sunt în afară de viața lor de zi cu zi. Ar trebui să se ia în considerare un mediu confortabil în care pacienții pot petrece și să nu fie stresați. Arhitecții TSC oferă un spațiu deschis, confortabil, prin stabilirea unui spațiu deschis în formă de L și a streașinilor mari, folosind o mulțime de materiale din lemn. Transparența caldă a acestei arhitecturi leagă oamenii și serviciile medicale.

Casa Rezidențială

Slabs House

Casa Rezidențială Slab House a fost proiectat pentru a juxtaposa materialele de construcție, combinând lemn, beton și oțel. Designul este simultan hiper-modern, dar discret. Ferestrele uriașe sunt un punct focal imediat, dar sunt protejate de intemperii și de vedere stradală prin dale de beton. Grădinile prezintă foarte mult proprietatea, atât la nivelul solului, cât și la primul etaj, permițând locuitorilor să se simtă conectați cu natura în timp ce interacționează cu proprietatea, creând un flux unic pe măsură ce se deplasează de la intrarea în zonele de locuit.

Casa

VH Green

Casa Casa este extinsă verde, atât în plan, cât și stereoscopic, care creează un mediu bun atât pentru locuitori cât și pentru oraș. În regiunea însorită din Asia, Breeze Soleil care folosește acest verde este un mod de gândire foarte eficient. Nu numai funcția umbrelei de soare în vară, ci și protecția vieții private, evitarea zgomotului stradal și efectul de răcire prin irigarea automată pot fi obținute.