Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biserica

Mary Help of Christian Church

Biserica Având în vedere extinderea comunității catolice și creșterea turistică în insula Samui, Suratthani. Maria Ajutor din exteriorul bisericii creștine a fost proiectat într-o formă combinată de mâini de rugăciune, aripi de unghi și razele Duhului Sfânt. Spațiu intern, securitate ca în pântecele mamei. Folosind golul lung și îngust de lumină și o aripă mare de izolare din beton care trece prin golul ușor au fost construite pentru a crea o umbră care continuă să se schimbe în timp, păstrând totuși confortul interior. Minimizați decorația simbolică și utilizarea materialului natural ca liniște sufletească în timpul rugăciunii.

Casa Rezidențială

Abstract House

Casa Rezidențială Reședința folosește o estetică modernă, păstrând însă o curte centrală, care evocă practica tradițională a Kuweitului în construirea de case. Aici reședința este lăsată să recunoască atât trecutul, cât și prezentul, fără a se ciocni. Caracteristica apei de la treptele ușii principale se extrage spre exterior, geamul de la podea până la tavan ajută la menținerea spațiilor mai deschise, permițând utilizatorilor să meargă între exterior și interior, trecut și prezent, fără efort.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan’s Kitchen II, care ia atât faianța neagră Sichuan Yingjing, cât și materialele solului minat de la construcția metroului ca mijloc, este un restaurant experimental construit pe baza experimentului contemporan al artei populare tradiționale. Trecând prin granița materialelor și explorând forma modernă a artei populare tradiționale, Infinity Mind a extras garniturile aruncate după procesul de ardere a faiantei negre a lui Yingjing și le-a folosit ca element principal de decor în Bucătăria II a lui Chuan.

Cafeneaua

Hunters Roots

Cafeneaua Răspunzând unui brief pentru o estetică modernă, curată, a fost creat un interior inspirat din lăzi de fructe din lemn, folosite în formă abstractă. Lăzile umplu spațiile, creând o formă sculpturală imersivă, aproape ca peșteră, totuși una care este produsă din forme geometrice simple și drepte. Rezultatul este o experiență spațială curată și controlată. Designul inteligent maximizează, de asemenea, spațiul limitat, transformând accesorii practice în caracteristici decorative. Luminile, dulapurile și rafturile contribuie la conceptul de design și vizual sculptural.

Biroul De Servicii

Miyajima Insurance

Biroul De Servicii Conceptul proiectului este „conectarea biroului cu orașul” profitând de mediu. Site-ul este situat pe locul în care este o privire de ansamblu asupra orașului. Pentru realizarea acestuia se adoptă spațiu în formă de tunel, care trece de la poarta de intrare până la capătul spațiului de birouri. Linia plafonului din lemn și golul negru pe care sunt instalate luminile și corpurile de aer condiționat accentuează direcția către oraș.

Panourile Acustice Tapitate

University of Melbourne - Arts West

Panourile Acustice Tapitate Brief-ul nostru a fost furnizarea și instalarea unei multitudini de panouri acustice învelite în țesături, cu diferite dimensiuni, unghiuri și forme. Prototipurile inițiale au observat schimbări atât în design, cât și în mijloacele fizice de instalare și suspendare a acestor panouri de la pereți, tavane și partea inferioară a scărilor. La acest moment am realizat că sistemele actuale de spânzurare pentru panourile de tavan nu erau adecvate pentru nevoile noastre și ne-am proiectat propriile noastre.