Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biroul

Phuket VIP Mercury

Biroul Bazat pe tema deschiderii și explorarea în profunzime a mărcii, a explorat designul și a creat o integrare vizuală a extensibilității vizuale și a poveștii de marcă cu planeta ca principal element creativ. Planul a rezolvat următoarele trei probleme cu gânduri vizuale noi: echilibrul deschiderii spațiului și funcții; Divizarea și combinația zonelor funcționale ale spațiului; Regularitatea și schimbarea stilului spațial de bază.

Expoziția

LuYu

Expoziția Arta influențează viața și viața aduce reflecție profundă și interpretare a artei. Distanța dintre artă și viață poate fi pe drumul zilnic. Dacă mâncați cu atenție fiecare masă, vă puteți transforma viața în artă. Creația designerului este și artă, care este produsă cu propriile gânduri. Tehnicile sunt instrumente, iar expresiile sunt rezultate. Doar cu gânduri vor fi fapte cu adevărat bune.

Holul Clădirii Rezidențiale Și Lounge-Ul

Light Music

Holul Clădirii Rezidențiale Și Lounge-Ul Pentru Light Music, un hol rezidențial și un design pentru lounge, Armand Graham și Aaron Yassin din A + A Studio cu sediul în New York au dorit să conecteze spațiul la cartierul dinamic al Adams Morgan din Washington DC, unde scena de noapte și muzică, de la jazz. la Go-go la punk rock și electronicele au fost întotdeauna centrale. Aceasta este inspirația lor creativă; rezultatul este un spațiu unic care combină metodele de fabricație digitală de ultimă oră cu tehnicile tradiționale artizanale pentru a crea o lume imersivă, cu pulsul și ritmul propriu, care aduc omagiu vibrantului muzicii originale a DC.

Interiorul Comercial

Nest

Interiorul Comercial Etajul este împărțit de doi profesioniști și avocați unici, care solicită variate ordine ierarhice. Alegerea și detalierea elementelor a fost o încercare de a păstra aspectul general întemeiat, pământesc și de a reînvia arta și materialele de construcție locale. Amestecul și aplicarea materialelor ecologice, dimensiunea deschiderilor, toate au fost determinate de reamintirea climatului local, pentru a face un mediu agreabil, reîncadrând practicile pierdute, împreună cu structurarea practicilor durabile.

Hotel

LiHao

Hotel Întoarcerea la natură, stația culturală a orașului. Creați un stil de viață rafinat. Bucurați-vă exclusiv de o liniște și liniște. Hotelul este situat în zona plină de viață din Baoding High-tech Development Zone. Designerul redefinește hotel din stațiunea orașului prin gândirea holistică prin combinarea din nou a mediului înconjurător, arhitecturii, peisajului și interiorului, pentru a crea un spațiu hotelier sofisticat, natural și confortabil. Permiteți călătorilor de afaceri să se simtă prosperi în liniște, furând un timp liber de o jumătate de zi.

Birourile De Vânzări

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Birourile De Vânzări Cu suprafața apei ca oglindă, imaginea de ridicare a clădirii este decontată; cu sculptură și plantare ca elemente, interesul apei se formează prin decorare; cu plantarea plutitoare și schimbarea fântânilor și luminilor artistice, interesul se formează ; Cu apa ca suflet, combinația de artă și funcție este dedusă prin punctul de cotitură al spațiului; piscina largă, la soare, apa se ondulează, limpede și transparentă, strălucind, prin apa strălucitoare, poate vedea clar atitudinea fiecărei țiglă, se pare că, de asemenea, curăță mintea umană în general.