Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cafenea Și Restaurant

Roble

Cafenea Și Restaurant Ideea designului său a fost preluată de la friptura și casele de fum din SUA și, ca urmare a echipei de cercetare din prima fază, echipa de cercetare a decis să folosească lemn și piele cu culori închise precum negru și verde, alături de aur și trandafir. aurul a fost luat cu o lumină caldă și ușoară de lux. Caracteristicile proiectului sunt 6 lustre mari suspendate, care constau din 1200 de oțel anodizat manual. La fel și blatul de 9 metri, care este acoperit de o umbrelă de 275 de centimetri care constă din sticle frumoase și diferite, fără niciun suport să acopere contorul de bare.

Cercetarea Și Dezvoltarea Arhitectonică

Technology Center

Cercetarea Și Dezvoltarea Arhitectonică Proiectul arhitectonic al Centrului Tehnologic are ca orientare integrarea ansamblului arhitectural în peisajul din jur, un spațiu liniștit și plăcut. Această idee definitorie face din ansamblu un reper umanizat, destinat imersiunii intelectuale necesare a cercetătorilor care vor acționa în ea, exprimată în intenția sa plastică și constructivă. Designul izbitor și integrat al acoperișurilor în formă concavă și convexă ating aproape liniile orizontale accentuate care definesc astfel, principalele caracteristici ale complexului arhitectonic.

Designul Interior

Gray and Gold

Designul Interior Culoarea gri este considerată plictisitoare. Dar astăzi această culoare este una dintre liniile de cap în stiluri precum mansardă, minimalism și hi-tech. Griul este o culoare a preferinței pentru confidențialitate, o anumită pace și odihnă. Îi invită mai ales pe cei care lucrează cu oameni sau sunt angajați în cerințe cognitive, ca o culoare generală interioară. Pereții, tavanul, mobilierul, perdelele și podelele sunt gri. Nuanțele și saturația gri sunt diferite. Aurul a fost adăugat prin detalii și accesorii suplimentare. Este accentuat de cadrul de imagine.

Casa

Santos

Casa Folosind lemnul ca element constructiv principal, casa își deplasează cele două niveluri în secțiune, generând un acoperiș vitrat pentru a se integra cu contextul și a permite să intre lumina naturală. Spațiul cu dublă înălțime articulează acea relație între parter, etaj superior și peisaj. Un acoperiș metalic deasupra luminatorului zboară, protejându-l de incidența soarelui vestic și reconstruind formal volumul, încadrând viziunea asupra mediului natural. Programul este articulat prin localizarea utilizărilor publice la parter și a utilizărilor private la etajul superior.

Designul Interior Comercial

KitKat

Designul Interior Comercial Reprezentați conceptul și marca generală într-un mod inovator prin designul magazinului, în special pentru piața canadiană și clientela Yorkdale. Folosind experiența unui pop-up anterior și a locațiilor internaționale pentru a inova și regândi întreaga experiență. Creați un magazin ultra-funcțional, care să funcționeze bine pentru un trafic foarte mare, spațiu complex.

Designul Interior

Arthurs

Designul Interior Un grătar contemporan din America de Nord, un cocktail lounge și o terasă pe acoperiș situată în Midtown Toronto, care sărbătorește un meniu clasic rafinat și băuturi pline de semnături. Restaurantul Arthur are trei spații distincte de care să te bucuri (zonă de luat masa, bar și terasă pe acoperiș) care se simt atât intim cât și spațios în același timp. Plafonul este unic prin designul său de panouri din lemn fațetate cu furnir de lemn, construite pentru a îmbunătăți forma octogonală a camerei și imită aspectul de cristal tăiat atârnat deasupra.