Revista de proiectare
Revista de proiectare
Panourile Acustice Tapitate

University of Melbourne - Arts West

Panourile Acustice Tapitate Brief-ul nostru a fost furnizarea și instalarea unei multitudini de panouri acustice învelite în țesături, cu diferite dimensiuni, unghiuri și forme. Prototipurile inițiale au observat schimbări atât în design, cât și în mijloacele fizice de instalare și suspendare a acestor panouri de la pereți, tavane și partea inferioară a scărilor. La acest moment am realizat că sistemele actuale de spânzurare pentru panourile de tavan nu erau adecvate pentru nevoile noastre și ne-am proiectat propriile noastre.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Există destul de multe dintre aceste modele contemporane mixte pe piața din China de azi, de obicei bazate pe modele tradiționale, dar cu materiale moderne sau expresii noi. Yuyuyu este un restaurant chinezesc, designerul a creat o nouă modalitate de a exprima designul oriental, o nouă instalare compusă din linii și puncte, acestea sunt extinse de la ușă la interiorul restaurantui. Odată cu schimbarea timpurilor, aprecierea estetică a oamenilor se schimbă și ea. Pentru designul oriental contemporan, inovația este foarte necesară.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Odată cu maturitatea treptată a esteticii și schimbările estetice ale omului, stilul modern care evidențiază sinele și individualitatea au devenit elementele importante ale designului. Acest caz este un restaurant, designerul doresc să creeze o experiență spațială tinerească pentru consumatori. Plante albastre, gri și verzi creează confort și ținută naturală pentru spațiu. Candelabrul realizat din rattan și metal țesute manual explică coliziunea dintre om și natură, arătând vitalitatea întregului restaurant.

Magazin

Formal Wear

Magazin Magazinele de îmbrăcăminte pentru bărbați oferă adesea interioare neutre, care afectează negativ starea de spirit a vizitatorilor și, prin urmare, reduc procentul vânzărilor. Pentru a atrage oamenii nu numai să viziteze un magazin, ci și să cumpere produse care sunt prezentate acolo, spațiul ar trebui să inspire și să răspândească o veselie bună. De aceea, designul acestui magazin folosește caracteristici speciale inspirate de măiestria de cusut și diferite detalii care vor atrage atenția și vor răspândi o dispoziție bună. Dispunerea în spațiu deschis care a fost împărțită în două zone este de asemenea concepută pentru libertatea clienților în timpul cumpărăturilor.

Rezidențial

Shkrub

Rezidențial Casa Shkrub a apărut din dragoste și din dragoste - un cuplu iubitor cu trei copii. ADN-ul casei include principiile estetice structuratoare care își găsesc inspirația în istoria și cultura ucrainene inspirate de înțelepciunea japoneză. Elementul de pământ ca material se face simțit în aspecte structurale ale locuinței, cum ar fi acoperișul de paie original și în pereții frumoși și densi cu lut texturat. Ideea de a face un omagiu, ca loc de întemeiere, poate fi sesizată în toată casa, ca un fir de ghidare delicat.

Bazinele De Înot

Termalija Family Wellness

Bazinele De Înot Wellness Familia Termalija este cel mai recent din seria de proiecte pe care Enota le-a construit la Terme Olimia în ultimii cincisprezece ani și încheie transformarea completă a complexului balnear. Privită de la distanță, forma, culoarea și scara noii structuri grupate de volume tetraedrice este o continuare a grupului clădirilor rurale din jur, extinzându-se vizual în inima complexului. Noul acoperiș acționează ca o umbră mare de vară și nu folosește niciun spațiu prețios exterior.