Revista de proiectare
Revista de proiectare
Salonul De Păr

Taipei Eros

Salonul De Păr Saloanele de păr se bazează pe geometria culorilor negru, alb și gri. Gesturile tăierii părului se traduc în masarea entităților sculpturale. Motivul triunghiular modelează cuburile și planurile funcționale de la tavan la podele prin acțiunile de îngrămădire, tăiere și cusut. Barele de lumină încorporate în liniile divizante contribuie la numeroase curele de iluminare, servind ca iluminare suplimentară în timp ce rezolvă starea tavanului coborât. Ele se extind și se mistuiesc cu reflectarea oglinzii mari, apropiindu-se liber între planuri și tridimensionalitate.

Grădina Privată

Ryad

Grădina Privată Provocarea a constat în modernizarea unei case de țară vechi și o transformă într-un tărâm al liniștii și al liniștii, lucrând în mod cuprinzător atât pe zonele arhitecturale cât și pe cele ale peisajului. Fațada a fost reînnoită, lucrările civile au fost realizate la pavaje și s-au construit bazinul de înot și pereții de reținere, creând noi fieruri de forjare pentru arcade, ziduri și garduri. Grădinăritul, irigarea și rezervorul, precum și fulgerele, mobilierul și accesoriile au fost, de asemenea, foarte amănunțite.

Cafenea Și Restaurant

Roble

Cafenea Și Restaurant Ideea designului său a fost preluată de la friptura și casele de fum din SUA și, ca urmare a echipei de cercetare din prima fază, echipa de cercetare a decis să folosească lemn și piele cu culori închise precum negru și verde, alături de aur și trandafir. aurul a fost luat cu o lumină caldă și ușoară de lux. Caracteristicile proiectului sunt 6 lustre mari suspendate, care constau din 1200 de oțel anodizat manual. La fel și blatul de 9 metri, care este acoperit de o umbrelă de 275 de centimetri care constă din sticle frumoase și diferite, fără niciun suport să acopere contorul de bare.

Cercetarea Și Dezvoltarea Arhitectonică

Technology Center

Cercetarea Și Dezvoltarea Arhitectonică Proiectul arhitectonic al Centrului Tehnologic are ca orientare integrarea ansamblului arhitectural în peisajul din jur, un spațiu liniștit și plăcut. Această idee definitorie face din ansamblu un reper umanizat, destinat imersiunii intelectuale necesare a cercetătorilor care vor acționa în ea, exprimată în intenția sa plastică și constructivă. Designul izbitor și integrat al acoperișurilor în formă concavă și convexă ating aproape liniile orizontale accentuate care definesc astfel, principalele caracteristici ale complexului arhitectonic.

Designul Interior

Gray and Gold

Designul Interior Culoarea gri este considerată plictisitoare. Dar astăzi această culoare este una dintre liniile de cap în stiluri precum mansardă, minimalism și hi-tech. Griul este o culoare a preferinței pentru confidențialitate, o anumită pace și odihnă. Îi invită mai ales pe cei care lucrează cu oameni sau sunt angajați în cerințe cognitive, ca o culoare generală interioară. Pereții, tavanul, mobilierul, perdelele și podelele sunt gri. Nuanțele și saturația gri sunt diferite. Aurul a fost adăugat prin detalii și accesorii suplimentare. Este accentuat de cadrul de imagine.

Casa

Santos

Casa Folosind lemnul ca element constructiv principal, casa își deplasează cele două niveluri în secțiune, generând un acoperiș vitrat pentru a se integra cu contextul și a permite să intre lumina naturală. Spațiul cu dublă înălțime articulează acea relație între parter, etaj superior și peisaj. Un acoperiș metalic deasupra luminatorului zboară, protejându-l de incidența soarelui vestic și reconstruind formal volumul, încadrând viziunea asupra mediului natural. Programul este articulat prin localizarea utilizărilor publice la parter și a utilizărilor private la etajul superior.