Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant

Jiao Tang

Restaurant Proiectul este un restaurant cu hotpot, situat în Chengdu, China. Inspirația designului provine din coexistența armonioasă dintre om și natură pe Neptun. Restaurantul este organizat cu șapte teme de design pentru a ilustra povești despre Neptun. Conceptele de film și televiziune, artă, știință și tehnologie, designul original decorativ al mobilierului, lămpilor, tacamurilor etc. oferă vizitatorilor experiență dramatică. Colocarea materialelor și contrastul culorilor creează atmosferă spațială. Arta instalării mecanice este aplicată pentru a spori interacțiunea spațială și experiența consumatorilor.

Lounge

BeantoBar

Lounge Un element important al acestui proiect a fost acela de a scoate în evidență materialele utilizate. Materialul principal folosit a fost cedrul roșu occidental, care este folosit și în primul lor magazin din Japonia. Ca mod de a arăta materialul, Riki Watanabe a stivuit un model de mozaic, îngrămădind piese una câte una ca un parchet, folosind esența materialelor de culori inegale. În ciuda folosirii acelorași materiale, prin tăierea lor, Riki Watanabe a fost capabil să modifice expresiile în funcție de unghiurile de vizualizare.

Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant Proiectul este un restaurant convertit cu trei etaje în Nanjing, acoperă aproximativ 2.000 mp. În afară de catering și întâlniri, cultura ceaiului și cultura vinului sunt disponibile. Decorul leagă un sentiment viu și chinezesc de la tavan până la aspectul de piatră de pe podea. Plafonul este decorat cu paranteze și acoperișuri chinezești antice. Formează elementul principal al designului pe tavan. Materiale precum furnirul lemnului, oțelul inoxidabil auriu și pictura care semnifică o nouă senzație chineză sunt amestecate pentru a crea un spațiu nou pentru chinezi.

Masa Și Munca

Eatime Space

Masa Și Munca Toți oamenii au dreptul să fie legați de timp și memorie. Cuvântul Eatime sună ca timpul în chineză. Spațiul pentru mese oferă locuri pentru a încuraja oamenii să mănânce, să muncească și să își amintească în pace. Conceptul de timp interacționează îndeaproape cu atelierul, care a fost martor la schimbări în timp. Pe baza stilului atelierului, designul include structura industriei și mediul ca elemente de bază pentru construirea spațiului. Eatime aduce un omagiu celei mai pure forme de design, prin amestecarea subtilă a elementelor care se împrumută atât pentru decorarea brută, cât și pentru cea finită.

Magazin De Pahare

FVB

Magazin De Pahare Magazinul de ochelari încearcă să creeze un spațiu unic. prin folosirea bună a ochiurilor de extindere cu diferite dimensiuni de găuri prin recombinare și stratificare și aplicarea lor de la peretele arhitectural la tavanul interior, este prezentată caracteristica lentilei concave - efecte diferite de degajare și vaguitate. Odată cu aplicarea lentilelor concave cu varietatea de unghi, sunt prezentate efecte răsucite și înclinate ale imaginilor pe designul tavanului și vitrinele de afișare. Proprietatea lentilelor convexe, care modifică dimensiunile obiectelor, este exprimată pe peretele expoziției.

Vila

Shang Hai

Vila Vila s-a inspirat din filmul The Great Gatsby, pentru că proprietarul bărbatului se află și în industria financiară, iar gazda îi place vechiul stil Art Deco din anii ’30. După ce proiectanții au studiat fațada clădirii, și-au dat seama că aceasta are și un stil Art Deco. Au creat un spațiu unic care se potrivește stilului preferat al Art Deco din anii 1930 și este în conformitate cu stilurile de viață contemporane. Pentru a menține coerența spațiului, au ales niște mobilier, lămpi și accesorii franceze proiectate în anii '30.