Revista de proiectare
Revista de proiectare
Școala

Kawaii : Cute

Școala Înconjurată de liceele de fete învecinate, această școală pregătitoare satelit Toshin profită de locația strategică pe o stradă comercială aglomerată pentru a afișa un design educațional unic. Potrivind comoditatea pentru studii dure și o atmosferă relaxată pentru distracție, designul promovează natura feminină a utilizatorilor săi și oferă o materializare alternativă pentru conceptul abstract de „Kawaii” utilizat în mare parte de Schoolgirls. Camerele pentru grupuri și clase din această școală ia forma casei acoperișului cu acoperiș octogonal, așa cum este ilustrat în cartea de imagini pentru copii.

Clinica De Urologie

The Panelarium

Clinica De Urologie Panelarium este noul spațiu clinic pentru Dr. Matsubara, unul dintre puținii chirurgi autorizați să funcționeze sistemele chirurgicale robotizate da Vinci. Designul a fost inspirat din lumea digitală. Componentele sistemului binar 0 și 1 au fost interpolate în spațiul alb și întruchipate de panouri care ies din pereți și tavan. Pardoseala urmărește, de asemenea, același aspect de design. Panourile, deși aspectul lor aleatoriu este funcțional, devin semne, bănci, contoare, rafturi de carte și chiar mânere de ușă și, cel mai important, ochelarii care asigură o intimitate minimă pentru pacienți.

Restaurantul Și Magazinul Udon

Inami Koro

Restaurantul Și Magazinul Udon Cum arhitectura poate reprezenta un concept culinar? Edge of the Wood este o încercare de a răspunde la această întrebare. Inami Koro reinventează mâncarea tradițională japoneză Udon, păstrând tehnicile comune de preparare. Noua clădire reflectă abordarea lor prin revizuirea construcțiilor tradiționale japoneze din lemn. Toate liniile de contur care exprimă forma clădirii au fost simplificate. Aceasta include cadrul de sticlă ascuns în stâlpii subțiri de lemn, înclinația acoperișului și a tavanului rotit, iar marginile pereților verticali fiind exprimate printr-o singură linie.

Farmacie

The Cutting Edge

Farmacie Edge de tăiere este o farmacie de distribuție aferentă Spitalului General Daiichi din vecinul orașului Himeji, Japonia. În acest tip de farmacii, clientul nu are acces direct la produse ca în tipul de vânzare cu amănuntul; mai degrabă medicamentele sale vor fi preparate în farmacie de către un farmacist după prezentarea unei rețete medicale. Această clădire nouă a fost concepută pentru a promova imaginea spitalului prin introducerea unei imagini ascuțite de înaltă tehnologie în conformitate cu o tehnologie medicală avansată. Rezultă într-un spațiu alb minimalist, dar complet funcțional.

Restaurantul Chinezesc

Pekin Kaku

Restaurantul Chinezesc Noua renovare a restaurantului Pekin-kaku oferă o reinterpretare stilistică a ceea ce ar putea fi un restaurant în stil Beijing, respingând designul ornamental tradițional din abundență în favoarea unei arhitectonici mai simpliste. Plafonul are un Red-Aurora creat folosind perdele cu șnur lung de 80 de metri, în timp ce pereții sunt tratați din cărămizi tradiționale întunecate din Shanghai. Elemente culturale din milenarul moștenire chineză, inclusiv războinici din teracotă, iepura Roșie și ceramică chineză au fost evidențiate într-un afișaj minimalist oferind o abordare contrastantă a elementelor decorative.

Restaurantul Japonez

Moritomi

Restaurantul Japonez Mutarea Moritomi, un restaurant care oferă bucătărie japoneză, lângă patrimoniul mondial Castelul Himeji explorează relațiile dintre materialitate, formă și interpretarea tradițională a arhitectonicii. Noul spațiu încearcă să reproducă modelul fortificațiilor din piatra castelului în diverse materiale, inclusiv pietre brute și lustruite, oțel acoperit cu oxid negru și covorase tatami. O podea realizată în pietrișuri mici acoperite cu rășină reprezintă gropile castelului. Două culori, alb și negru, curg ca apa din exterior și traversează ușa de intrare decorată cu zăbrele de lemn, până la sala de recepție.