Revista de proiectare
Revista de proiectare
Presa Manuală

Kwik Set

Presa Manuală Presa de mână din piele multifuncțională este o mașină intuitivă, concepută universal, care simplifică viața creierelor din piele de zi cu zi și profită la maximum de spațiul tău mic. Permite utilizatorilor să taie piele, să imprimeze / să îmbrace design și să stabilească hardware-ul cu 20 de matrițe și adaptoare personalizate. Această platformă este proiectată de la început ca un produs lider de clasă.

Ceas

Pin

Ceas Totul a început cu un joc simplu într-o clasă de creativitate: subiectul era „ceas”. Astfel, diverse ceasuri de perete, atât digitale, cât și analogice, au fost revizuite și cercetate. Ideea inițială a fost pornită de cea mai puțin semnificativă zonă de ceasuri, care este știftul pe care sunt de obicei agățate ceasurile. Acest tip de ceas include un stâlp cilindric pe care sunt instalate trei proiectoare. Aceste proiectoare fac cele trei mânere existente identice cu cele ale ceasurilor analogice obișnuite. Cu toate acestea, proiectează și numere.

Dashcam Auto

BlackVue DR650GW-2CH

Dashcam Auto BLackVue DR650GW-2CH este o cameră de bord pentru supraveghere auto, cu o formă cilindrică simplă, dar sofisticată. Montarea unității este ușoară, iar datorită rotației de 360 de grade este reglabilă. Apropierea dashcam-ului de parbriz minimizează vibrațiile și strălucirea și permite o înregistrare și mai lină și mai stabilă. După o cercetare amănunțită pentru a găsi forma geometrică perfectă care ar putea merge armonios cu caracteristicile, forma cilindrică care asigura elementele de stabilitate și de reglare a fost selectată pentru acest proiect.

Scaun

Tri

Scaun Scaun din lemn de cedru natural lucrat cu mașini CNC și finisat manual, particularitatea este că este format dintr-un bloc de cedru din lemn masiv netratat 50 x 50 suprafață este lustruit manual cu grâu de șmirghel care face suprafața mată și netedă la atingere și îmbunătățind formele și schema de culori a unui anumit lemn de cedru este acela de a avea un ulei natural care îl protejează și îl face un obiect funcțional și practic în întreținerea acestuia, un design moale care îmbunătățește materialul natural, cu adaosul parfumului pe care îl puteți vorbi despre design senzorial. , confort și parfum.

Vază

Flower Shaper

Vază Această serie de vaze este rezultatul experimentării cu capacitățile și limitările lutului și o imprimantă 3D de argilă auto-construită. Argila este moale și pliabilă când este umedă, dar devine tare și fragilă când este uscată. După încălzire într-un cuptor, argila se transformă într-un material rezistent, rezistent la apă. Accentul se concentrează pe crearea de forme și texturi interesante, care sunt dificile și consumatoare de timp sau chiar imposibile folosind metode tradiționale. Materialul și metoda au definit structura, textura și forma. Toate lucrând împreună pentru a ajuta la modelarea florilor. Nu au fost adăugate alte materiale.

Jucăria

Mini Mech

Jucăria Inspirat de natura flexibilă a structurilor modulare, Mini Mech este o colecție de blocuri transparente care pot fi asamblate în sisteme complexe. Fiecare bloc conține o unitate mecanică. Datorită designului universal al cuplajelor și conectorilor magnetici, se poate realiza o varietate interminabilă de combinații. Acest design are atât scopuri educaționale, cât și recreative, în același timp. Acesta urmărește dezvoltarea puterii de creație și permite tinerilor ingineri să vadă mecanismul real al fiecărei unități individual și colectiv în sistem.