Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Cafea

Ripple

Masa De Cafea Tabelele din mijloc care se folosesc de obicei au loc în mijlocul spațiilor și provoacă dificultăți cu problemele de abordare. Din acest motiv, tabelele de servicii sunt utilizate pentru a deschide acest decalaj. Pentru a rezolva această problemă, Yılmaz Dogan a combinat două funcții în proiectarea Ripple și a dezvoltat un design dinamic al produsului, care poate fi atât un suport de mijloc, cât și o masă de serviciu, care se deplasează cu un braț asimetric și se deplasează la distanță. Această mișcare dinamică a coincis cu liniile de proiectare fluide ale lui Ripple care reflectă din natură variabilitatea unei picături și a undelor formate de această picătură.

Iahtul

Portofino Fly 35

Iahtul Portofino Fly 35, umplut cu lumină naturală de la ferestrele mari amplasate în hol, tot în cabine. Dimensiunile sale oferă un sentiment fără precedent de spațiu pentru o barcă de această dimensiune. În tot interiorul, paleta de culori este caldă și naturală, cu alegerea compozițiilor de echilibru de culori și materiale, ceea ce face ca mediile din zonele moderne și confortabile, urmând tendințele internaționale ale designului interior.

Chiuveta

Thalia

Chiuveta Lavoar arătând ca un mugure gata să înflorească și să se umple: este atât de înflorit încât a fost făcut dintr-o uniune iscusită de zada și tec din lemn masiv, o esență în partea superioară și alta în partea inferioară. O potrivire fermă și sigură, oferind o atingere deosebită de eleganță și vioiciune a culorilor cu o împletire veselă de boabe cu nuanțe mereu diferite care produc lavoare unice. Frumusețea acestui obiect se caracterizează prin asimetria și armonia prin întâlnirea diferitelor forme și esență lemnoasă.

Sistem De Iluminare Și Sunet

Luminous

Sistem De Iluminare Și Sunet Luminos proiectat pentru a oferi soluție de iluminare ergonomică și sistem de sunet surround într-un singur produs. Acesta este destinat să creeze emoții pe care utilizatorii doresc să le simtă și au folosit o combinație de sunet și lumină pentru a atinge acest obiectiv. Sistemul de sunet dezvoltat pe baza reflecției sunetului și simulează sunetul 3D surround în cameră, fără a fi nevoie de cablare și instalarea mai multor boxe în jurul locului. Ca lumină pandantivă, Luminous creează iluminare directă și indirectă. Acest sistem de iluminare oferă o lumină moale, uniformă și cu contrast redus, care previne strălucirea și problemele de vedere.

Bicicleta Electrică

Ozoa

Bicicleta Electrică Bicicleta OZOa electrică are un cadru cu o formă distinctivă de „Z”. Cadrul formează o linie neîntreruptă care leagă elemente funcționale cheie ale vehiculului, cum ar fi roțile, direcția, scaunul și pedalele. Forma „Z” este orientată în așa fel încât structura sa să ofere o suspensie spate naturală încorporată. Economie de greutate este asigurată de utilizarea profilelor din aluminiu în toate părțile. O baterie detașabilă, reîncărcabilă cu ioni de litiu este integrată în cadru.

Tărâmul Public

Quadrant Arcade

Tărâmul Public Arcada listată de gradul II a fost transformată într-o prezență stradală primitoare prin aranjarea luminii potrivite la locul potrivit. În general, iluminarea ambientală este utilizată în mod holistic, iar efectele sale sunt organizate ierarhic pentru a realiza variații de modelare a luminii care creează interes și promovează o utilizare sporită a spațiului. Incorporarea strategică pentru proiectarea și plasarea pendentului caracteristicilor dinamice a fost gestionată împreună cu artistul, astfel încât efectele vizuale să pară mai subtile decât copleșitoare. Odată cu decolorarea luminii de zi, structura elegantă este accentuată de ritmul iluminatului electric.