Revista de proiectare
Revista de proiectare
Facilitățile Hotelului

Marn

Facilitățile Hotelului Insuflându-se din gustările festive ale culturii tradiționale Tainan (un oraș vechi din Taiwan plin de moștenire culturală), transformându-le într-un set de facilități hoteliere, aceste serii de gustări festive cunoscute întotdeauna de către localitate sub denumirea de "Marn", înseamnă împlinire. în cultura chineză; tort de orez în formă de broască țestoasă, ca săpun de mână și săpun de mâncare, tort de fasole mung ca articole de toaletă, coajă dulce de yuan ca cremă de mână și coajă aburită & amp; Tainan tort cu zahăr brun ca set de ceai. Moștenirea culturii din Tainan ar putea fi răspândită în întreaga lume, hotelul fiind o platformă drăguță pentru promovarea culturii locale.

Taburetul Din Bambus Laminat

Kala

Taburetul Din Bambus Laminat Kala, un scaun fabricat din bambus laminat cu un mecanism retractabil în axa centrală. Luând ca inspirație structura umbrelei din hârtie cu ulei, fâșia de bambus laminată a fost gătită cu căldură și fixare în clemă în matrița de lemn care s-a încovoiat în formă, arătând simplitatea și farmecul oriental. Interesant este elasticitatea structurii de bambus laminat proiectată și mecanismul retractabil în axa centrală, cineva va găsi interacțiune atunci când stă pe scaunul Kala, acesta va coborî ușor și lin, iar când unul se va ridica din scaunul Kala, va urca înapoi la poziția sa .

Jocul De Formare A Respirației

P Y Lung

Jocul De Formare A Respirației Este un dispozitiv de tip jucărie pentru toate vârstele, astfel încât toată lumea să beneficieze de antrenament de respirație obișnuit, pentru a spori capacitatea pulmonară prin suflarea mingii să treacă prin piste cu diferite puncte de control în controlul inhalării și al expirației de aer. Piesele vin în diverse module, flexibile și schimbabile. O structură mecanică magnetică proiectată în constructorul de respirație, care asigură ajustarea în funcție de starea respiratorie.

Setul De Mobilier

ChuangHua Tracery

Setul De Mobilier Trasee ChuangHua potrivite pentru decorațiuni pentru locuințe, spații comerciale, hotel sau studio, pe care esența sa este inspirată de ChuangHua, modelul de grilaje pentru ferestre chinezești. Folosind tehnologia de îndoire a tablelor și acoperirea cu vopsea pulbere într-o culoare roșiatică vie, declanșată cu un alb pur care i-a luminat aspectul festiv, făcându-le libere de imaginea metalică a durului, rece și greoi. Estetic simplu curat și îngrijit în forma sa structurală proiectată, atunci când lumina trece prin modelul de tracery de tăiere cu laser, umbra proiectată pe peretele și podeaua din jur care arată o frumusețe.

Jucăria Educativă De Învățare

GrowForest

Jucăria Educativă De Învățare Ajutarea copiilor să înțeleagă obiectivele de dezvoltare durabilă a vieții pe uscat, protecția, conservarea și restaurarea silviculturii. Copacii sunt identici cu speciile de lemn de salcâm din Taiwan, cedru de tămâie, Tochigi, bradul Taiwanului, arborele de camfor și bradul asiatic. O atingere caldă a texturii de lemn, parfumul unic al fiecărei specii de arbori și terenul de altitudine pentru diferite specii de arbori. O carte de poveste ilustrată ajută la rădăcina adâncă a copiilor cu conceptul de conservare a pădurii, învățând diferențele dintre speciile de copaci din Taiwan, aducând conceptul de păduri de conservare cu cartea de imagine.

Valiza De Sustenabilitate

Rhita

Valiza De Sustenabilitate Asamblare și dezasamblare concepute pentru cauza sustenabilității. Cu un sistem inovativ de structură de balamale proiectat, 70 la sută din piese au fost reduse, fără lipici sau nituri pentru fixare, nu a cusut căptușeala interioară, ceea ce face mai ușor să fie reparat, și redus dimensiunile de 33 la sută din volumul de marfă, eventual, extindeți valiza ciclu de viață. Toate piesele pot fi achiziționate individual, pentru personalizarea valizei proprii sau înlocuirea pieselor, fără valiză de întoarcere la centrul de reparații necesar, economisește timp și reduce amprenta de carbon de transport.