Revista de proiectare
Revista de proiectare
Social Și De Agrement

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social Și De Agrement Liniile orizontale și verticale se intersectează între ele pentru a forma o grilă. Fiecare grilă este o platformă de comunicare, care este și sursa conceptului de design al barei de whisky. În ceea ce privește economia de energie și protecția mediului, proiectantul a folosit lămpi cu economii de energie LED în întreaga bară. Pentru a menține calitatea aerului în bară, designul adoptă ferestre de la nord la sud, ceea ce poate asigura trecerea aerului natural.

Sala De Expoziții

City Heart

Sala De Expoziții De la arhitectura orașului la index pentru a înțelege și a cântări echilibrul designului, expresia orașului s-a condensat în spațiul din trei colțuri, prin construcția și dezvoltarea urbană pentru a promova întreprinderile, orașul și perspectiva oamenilor despre schimbarea orașului și caracteristicile urbane și urbane plierea climatului în schimb pentru a exprima înțelegerea de către designer a unui oraș, a vedea trecutul orașului mai mult pentru a-și vedea viitorul.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: În showroom sunt prezentate încălțăminte de antrenament și echipamente sportive, care au fost fabricate cu tehnologie de injecție. Locul pare a fi fabricat cu presă de matrițe de injecție. În metoda de fabricație a locului, piese de mobilier parcă s-ar îmbina cu fabricate în matriță de injecție pentru a genera întregul. Traseele de cusut gros, care pe tavan, înmoaie toată vizualitatea tehnologică.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Magazinul Risky a fost proiectat și creat de smallna, un studio de design și o galerie vintage fondată de Piotr Płoski. Sarcina a prezentat multe provocări, întrucât boutique-ul este situat la etajul al doilea al unei case, are lipsă de vitrină și are o suprafață de doar 80 mp. Aici a apărut ideea dublării zonei, prin utilizarea atât a spațiului de pe tavan, cât și a spațiului etajului. Se realizează o atmosferă ospitalieră, casnică, chiar dacă mobilierul este de fapt atârnat cu susul în jos pe tavan. Magazinul riscant este conceput în conformitate cu toate regulile (chiar sfidează gravitația). Acesta reflectă pe deplin spiritul mărcii.

Ospitalitatea Stadionului

San Siro Stadium Sky Lounge

Ospitalitatea Stadionului Proiectul noilor saloane Sky este doar primul pas al uriașului program de renovare pe care AC Milan și FC Internazionale, împreună cu Municipalitatea Milano, îl derulează cu scopul de a transforma stadionul San Siro într-o instalație multifuncțională capabilă să găzduiască toți evenimentele importante cu care se va confrunta Milano în cadrul expoziției viitoare 2015. În urma succesului proiectului skybox, Ragazzi & Partners a realizat ideea creării unui nou concept de spații de ospitalitate în partea superioară a marelui stand principal al stadionului San Siro.

Birou La Scară Mică

Conceptual Minimalism

Birou La Scară Mică Designul interior este în dungi la un minimalism estetic, dar nu funcțional. Spațiul cu plan deschis este accentuat prin linii curate, deschideri vitrate mari care permit multă lumină naturală în timpul zilei, permițând liniei și planului să devină elementele structurale și estetice de bază. Lipsa unghiurilor drepte a determinat necesitatea adoptării unei viziuni mai dinamice a spațiului, în timp ce alegerea unei palete de culori ușoare combinate cu varietatea materială și texturală permite unitatea spațiului și funcției. Finisajele din beton neterminate se ridică la pereți pentru a adăuga un contrast între alb-moale și gri-dur.