Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pianul Hibrid De Lux

Exxeo

Pianul Hibrid De Lux EXXEO este un pian hibrid elegant pentru spații contemporane. Forma sa unică întruchipează fuziunea tridimensională a undelor sonore. Clienții își pot personaliza complet pianul pentru a fi în armonie cu împrejurimile sale ca piesă de artă decorativă. Acest pian de înaltă tehnologie este confecționat din materiale exotice precum fibra de carbon, piele automobilistică premium și aluminiu de calitate aerospațială. recreează gama dinamică largă a pianelor Grand prin intermediul sistemului de sunet de 200 Watts, 9 difuzoare. Bateria integrată dedicată permite pianului să funcționeze până la 20 de ore cu o singură încărcare.

Denumirea proiectului : Exxeo, Numele proiectanților : iMAN Maghsoudi, Numele clientului : EXXEO.

Exxeo Pianul Hibrid De Lux

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.