Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bratara

Phenotype 002

Bratara Forma de brățară Phenotype 002 este rezultatul simulării digitale a creșterii biologice. Algoritmul folosit în procesul creativ permite imitarea comportamentului structurii biologice creând forme organice neobișnuite, obținând o frumusețe discretă datorită structurii optime și onestității materiale. Prototipul este materializat folosind tehnologia de imprimare 3D. În etapa finală, bijuteria este turnată manual în alamă, lustruită și finisată cu atenție la detalii.

Denumirea proiectului : Phenotype 002, Numele proiectanților : Maciej Nisztuk, Numele clientului : In Silico.

Phenotype 002 Bratara

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.