Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința Privată

City Point

Reședința Privată Designerul a căutat inspirații din peisajul urban. Peisajul spațiului urban agitat a fost astfel „extins” la spațiul de locuit, caracterizat proiectul prin tema metropolitană. Culorile închise au fost evidențiate de lumină pentru a crea efecte vizuale splendide și atmosferă. Adoptând mozaic, picturi și printuri digitale cu clădiri înalte, a fost adusă în interior impresia unui oraș modern. Proiectantul a depus un mare efort pentru amenajarea spațiului, în special axat pe funcționalitate. Rezultatul a fost o casă elegantă și luxoasă, suficient de spațioasă pentru a servi 7 persoane.

Denumirea proiectului : City Point, Numele proiectanților : Chiu Chi Ming Danny, Numele clientului : Danny Chiu Interior Designs Ltd..

City Point Reședința Privată

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.