Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bolul De Măsline

Oli

Bolul De Măsline OLI, un obiect vizual minimalist, a fost conceput pe baza funcției sale, ideea de a ascunde gropile care decurg dintr-o nevoie specifică. A urmat observații despre diverse situații, urâțenia gropilor și nevoia de a spori frumusețea măslinului. Ca ambalaj cu scop dublu, Oli a fost creat astfel încât, odată deschis, să sublinieze factorul surpriză. Designerul a fost inspirat de forma măslinului și de simplitatea sa. Alegerea porțelanului are legătură cu valoarea materialului în sine și cu capacitatea de utilizare a acestuia.

Denumirea proiectului : Oli, Numele proiectanților : Miguel Pinto Félix, Numele clientului : MPFXDESIGN.

Oli Bolul De Măsline

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.