Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Ui

Moulin Rouge

Designul Ui Acest proiect este conceput pentru persoanele care doresc să își decoreze propriul telefon mobil cu tema Moulin Rouge, deși nu au vizitat niciodată în Moulin Rouge din Paris. Scopul principal este de a oferi o experiență digitală îmbunătățită și toți factorii de proiectare sunt de a vizualiza starea de spirit a Moulin Rouge. Consumatorii pot personaliza presetarea designului și pictogramele pe preferatele lor printr-o simplă atingere pe ecran.

Ambalarea Produselor Cosmetice

Clive

Ambalarea Produselor Cosmetice Conceptul ambalajelor cosmetice Clive s-a născut pentru a fi diferit. Jonathan nu voia doar să creeze o altă marcă de produse cosmetice cu produse obișnuite. Decis să exploreze mai multă sensibilitate și ceva mai mult decât crede în ceea ce privește îngrijirea personală, el se adresează unui obiectiv principal. Echilibrul dintre corp și minte. Având un design inspirat din Hawaii, combinația de frunze tropicale, tonalitatea mării și experiența tactilă a pachetelor oferă senzația de relaxare și pace. Această combinație face posibilă aducerea experienței locului în proiectare.

Concept Book And Poster

PLANTS TRADE

Concept Book And Poster COMERCIALUL DE PLANTE este o serie de forme inovatoare și artistice de exemplare botanice, care a fost dezvoltat pentru a construi o relație mai bună între oameni și natură, mai degrabă decât materialele educaționale. Cartea Conceptelor pentru comerț cu plante a fost pregătită pentru a vă ajuta să înțelegeți acest produs creativ. Cartea, proiectată în aceeași dimensiune cu produsul, prezintă nu numai fotografii din natură, ci grafică unică inspirată de înțelepciunea naturii. Mai interesant, grafica este tipărită cu grijă prin tipărit, astfel încât fiecare imagine să varieze prin culoare sau textură, la fel ca plantele naturale.

Afișul

Cells

Afișul Pe 19 iulie 2017, PIY a construit o mică clădire în Melbourne, Australia. Este un mic castel asamblat cu 761 de componente și l-au numit „Celule”. Nodurile sunt proiectate ca tenon cu fir rotit manual și tenon drept, care este rezumat ca „Tenon de est & amp; West Mortise ". Vei găsi produsele lor, inclusiv rafturi variabile, rafturi de studiu și încălțăminte, etc., toate fiind dezmembrate și reasamblate într-un organism. Și atunci, veți simți dorința lor de a crește liber.

Pachetul Pentru Ceai

Seven Tea House

Pachetul Pentru Ceai Tea Hall Brand, luând imaginea vărsării și împrăștierii ceaiului în mod liber și pe îndelete, conceptul procesului de preparare a ceaiului, puternic sau slab, transformându-se imprevizibil, ca element al pictării ceaiului în timp ce degustați ceaiul. Farmecul ocazional de a lua ceaiul ca cerneală și de a folosi degetul ca pix, schițând mintea expansivă a familiei sălii de ceai, încântată de peisaj. Designul original al pachetului transmite o atmosferă confortabilă, exprimând timpul plăcut de a trăi viața cu ceai.

Promovarea Mărcii

Project Yellow

Promovarea Mărcii Project Yellow este un proiect de artă cuprinzător care construiește conceptul vizual al Totului este Galben. Conform viziunii cheie, vor fi realizate afișaje mari în aer liber în diferite orașe, iar în același timp vor fi produse o serie de derivate culturale și creative. Ca IP vizual, Project Yellow are o imagine vizuală convingătoare și o schemă de culori energică pentru a forma o viziune cheie unificată, ceea ce face ca oamenii să fie de neuitat. Potrivit pentru promovarea online și offline la scară largă și pentru producția de instrumente derivate vizuale, este un proiect unic de design.