Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul

Winetime Seafood

Ambalajul Designul ambalajului pentru seria Winetime Seafood ar trebui să demonstreze prospețimea și fiabilitatea produsului, ar trebui să-l difere favorabil de concurenți, să fie armonios și de înțeles. Culorile folosite (albastru, alb și portocaliu) creează un contrast, subliniază elemente importante și reflectă poziționarea mărcii. Conceptul unic dezvoltat distinge seria de alți producători. Strategia informațiilor vizuale a făcut posibilă identificarea varietății de produse a seriei, iar utilizarea ilustrațiilor în locul fotografiilor a făcut ambalajul mai interesant.

Proiectarea Ambalajelor

Milk Baobab Baby Skin Care

Proiectarea Ambalajelor Este inspirat din lapte, ingredientul principal. Designul unic al containerului de tipul ambalajului cu lapte reflectă caracteristicile produsului și este conceput pentru a fi familiar chiar și pentru consumatorii de prima dată. În plus, materialul din polietilenă (PE) și cauciuc (EVA) și caracteristicile moi ale culorii pastelate sunt utilizate pentru a sublinia că este un produs blând pentru copiii cu piele slabă. Forma rotundă este aplicată pe colț pentru siguranța mamei și bebelușului.

Campania Publicitară

Feira do Alvarinho

Campania Publicitară Feira do Alvarinho este o petrecere anuală a vinului care are loc în Moncao, în Portugalia. Pentru a comunica evenimentul, a fost creat un regat antic și fictiv. Cu nume propriu și civilizație, Regatul Alvarinho, desemnat astfel pentru că Moncao este cunoscut drept leagănul vinului Alvarinho, a fost inspirat în istoria reală, locuri, oameni iconici și legendele Moncao. Cea mai mare provocare a acestui proiect a fost să transpună povestea reală a teritoriului în designul personajelor.

Designul Identității Vizuale

ODTU Sanat 20

Designul Identității Vizuale Pentru al 20-lea an de ODTU Sanat, un festival de artă organizat anual de Universitatea Tehnică din Orientul Mijlociu, solicitarea a fost de a construi un limbaj vizual pentru a evidenția cei 20 de ani ai festivalului. După cum a fost solicitat, anul 20 al festivalului a fost accentuat prin abordarea lui ca o piesă de artă acoperită care va fi dezvăluită. Umbrele din aceleași straturi colorate care formează numerele 2 și 0 au creat o iluzie 3D. Această iluzie dă senzația de ușurare, iar numerele par ca s-au topit în fundal. Alegerea vii a culorii creează un contrast subtil cu liniștea ondulată 20.

Lemnul De Malbec De Whisky

La Orden del Libertador

Lemnul De Malbec De Whisky Încercând să combine elementele distincte care se referă la numele produsului, designul consolidează mesajul pe care îl propune. Transmite o imagine interesantă și intrigantă. Ilustrația unui condor sfidător care își arată aripile, denotă sentimentul de libertate, conjugat cu medalia simetrică și sugestivă, adăugată unei ilustrații de fundal cu un peisaj imaginar care aduce poezia la design, generează o combinație ideală pentru a transmite mesajul dorit. O paletă de culori sobră îi conferă caracteristici exclusive și utilizarea tipografică remite unui produs tradițional și istoric.

Pastilele Infuzate Cu Canabis

Secret Tarts

Pastilele Infuzate Cu Canabis Ambalajul Secret Tarps este realizat în așa-numitul stil retro / vintage modernizat, cu o senzație de note vechi de școală, astfel încât o anticipare de atingere a unui maestru-farmacist reține clientul dintr-o primă privire și mai târziu, în timp ce observarea detaliată a elementelor principale de design codificate în o structură holistică care transferă principalul punct de marketing: acest produs este dezvoltat de o companie profesionistă de meserii farmaceutice și conține în interior o rețetă secretă a farmacistului.