Revista de proiectare
Revista de proiectare
Animația 3D

Alignment to Air

Animația 3D În ceea ce privește animația de scrisori creative, Jin a început cu alfabetul A. Și, când vine vorba de pasul conceptual, a încercat să vadă stări de spirit mai puternice care reflectă asupra filozofiei sale, care este destul de activă, dar care se organizează în același timp. De-a lungul drumului, el a venit cu cuvintele conflictuale care stau la baza ideii sale într-un fel, cum ar fi alinierea la aer, care este titlul acestui proiect. Având în vedere acest lucru, animația prezintă momente mai precise și delicate pe primul cuvânt. Pe de altă parte, acest lucru se termină cu un vibe destul de flexibil și liber pentru a manifesta ultima literă.

Design Web Și Ux

Si Me Quiero

Design Web Și Ux Site-ul Sí, Me Quiero este un spațiu care ajută să fii singur. Pentru realizarea proiectului, au trebuit să fie realizate interviuri și a fost explorat contextul social și cultural în relația cu femeile; proiecția ei în societate și cu ea însăși. S-a ajuns la concluzia că rețeaua va fi un însoțitor și va fi realizată cu o abordare care să ajute să se iubească pe sine. În design este reflectată simplitatea cu tonuri neutre folosind contrastele de roșu pentru a atrage atenția asupra anumitor acțiuni, culori ale mărcii cărții publicate de client. Inspirația a venit din arta constructivismului.

Designul Etichetei De Vin

314 Pi

Designul Etichetei De Vin Experimentarea degustărilor de vin este un proces fără sfârșit care duce la noi căi și arome divergente. Secvența infinită de pi, numărul irațional, cu zecimale interminabile, fără să știe ultimul dintre ele, a fost inspirația pentru numele acestor vinuri fără sulfiți. Designul își propune să pună în centrul atenției caracteristicile a 3,14 serii de vinuri, în loc să le ascundă printre imagini sau grafică. Urmărind o abordare minimalistă și simplă, eticheta arată numai caracteristicile reale ale acestor vinuri naturale, așa cum pot fi observate în caietul enologului.

Carte

ZhuZi Art

Carte O serie de ediții de carte pentru lucrările colectate de caligrafie și pictură tradițională chineză este publicată de Muzeul de Artă Nanjing Zhuzi. Cu istoria sa lungă și tehnica elegantă, picturile tradiționale chinezești și caligrafia sunt apreciate pentru atracția lor extrem de artistică și practică. La proiectarea colecției, au fost folosite forme, culori și linii abstracte pentru a crea o senzualitate consistentă și a evidenția spațiul gol din schiță. Fără efort coincide cu artiștii în stilul tradițional de pictură și caligrafie.

Fotografia

The Japanese Forest

Fotografia Pădurea japoneză este luată dintr-o perspectivă religioasă japoneză. Una dintre religiile antice japoneze este animismul. Animismul este o credință că făpturile non-umane, natura mortă (minerale, artefacte etc.) și lucrurile invizibile au și ele o intenție. Fotografia este similară cu aceasta. Masaru Eguchi filmează ceva care face senzație în subiect. Copacii, iarba și mineralele simt voința vieții. Și chiar artefacte precum barajele care au rămas în natură mult timp simt voința. La fel cum vezi natura neatinsă, viitorul va vedea peisajul prezent.

Colecția De Produse Cosmetice

Woman Flower

Colecția De Produse Cosmetice Această colecție este inspirată de stilurile vestimentare exagerate ale doamnelor medievale europene și de formele de vedere ale păsării. Proiectantul a extras formele celor două și le-a folosit ca prototipuri creative și s-a combinat cu designul produsului pentru a forma o formă unică și un sens vestimentar, arătând o formă bogată și dinamică.