Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

calendar 2013 “Waterwheel”

Calendar Waterwheel este un calendar tridimensional format din șase palete asamblate în formă de rola de apă. Rotiți un calendar unic pentru desktop, precum o roată de apă în fiecare lună pentru a fi utilizată. Viața cu designul: design-urile de calitate au puterea de a modifica spațiul și de a transforma mințile utilizatorilor săi. Oferă confort de a vedea, ține și folosi. Acestea sunt imbuiate de lejeritate și un element de surpriză, îmbogățirea spațiului. Produsele noastre originale sunt concepute folosind conceptul de „Viață cu design”.

Dulap Multifuncțional

Shanghai

Dulap Multifuncțional Dulap multifuncțional „Shanghai”. Modelul de fațadă și forma laconică acționează ca un „perete decorativ”, ceea ce face posibilă perceperea garderobei ca o componentă decorativă. Sistemul „all inclusive”: include locuri de stocare cu volum diferit; Noptierele încorporate, făcând parte din fațada garderobei, deschisă și închisă printr-o împingere față; 2 lămpi de noapte încorporate ascunse sub volumul remarcabil de pe ambele părți ale patului. Partea principală a dulapului este realizată dintr-o mică piesă în formă de lemn. Se compune din 1500 de bucăți de kempas și 4500 bucăți de stejar alb.

Masa Finală

TIND End Table

Masa Finală TIND End Table este o masă mică, ecologică, cu o prezență vizuală puternică. Blatul din oțel reciclat a fost tăiat cu jet de apă, cu un model complex care creează modele de lumină și umbră vii. Formele picioarelor de bambus sunt determinate de modelarea din partea de sus a oțelului și fiecare din cele paisprezece picioare trece prin vârful de oțel și apoi este tăiat la culoare. Văzut de sus, bambusul carbonizat creează un model de arestare, juxtapus pe oțelul perforat. Bambusul este o materie primă regenerabilă rapidă, deoarece bambusul este o iarbă cu creștere rapidă, nu un produs din lemn.

Jucărie

Rocking Zebra

Jucărie Copiii adoră această jucărie basculantă frisky, în timp ce aspectul contemporan, grafica funky și lemnul natural, sunt adevărați atrăgători în casa modernă. Provocarea de proiectare a implicat păstrarea caracterului esențial al unei jucării clasice de tip moștenitor, folosind tehnici avansate și un sistem de construcție modulară care să permită viitoarele tipuri de animale suplimentare, cu schimbări minime de piese. De asemenea, produsul ambalat trebuia să fie compact și sub 10 kg pentru canale de vânzare directă pe internet. Folosirea stratului de imprimare personalizat este o primă realitate, rezultând o redare perfectă a culorilor / modelului pe o suprafață total rezistentă la zgârieturi

Mobilierul Pentru Birou De Acasă

Marken Desk

Mobilierul Pentru Birou De Acasă Sentimentul ușor vizual al acestui birou elegant și totuși puternic ne duce înapoi la școala de design scandinavă. Forma penibilă a picioarelor, felul în care se apleacă spre față, aproape ca un gest domnesc de salut, ne amintește de silueta unui bărbat nobil, cu pălăria de la salutul unei doamne. Biroul ne salută să-l folosim. Forma sertarelor, precum membrele separate ale biroului, cu senzația lor de spânzurare și un aspect personificat în față, scanează camera ca niște ochi atenți.

Scaunul De Bar

Barcycling Chair

Scaunul De Bar Barcycling este un scaunul de bar care este proiectat pentru spații tematice sportive. Este atent la imaginea dinamismului de pe scaunul de bar, datorită șezutei bicicletei și pedalei bicicletei. Crearea scheletului poliuretanului scaunului și partea superioară a scaunului acoperit cu piele de cusut manual . Deși moliciunea poliuretanului, pielea naturală și calitatea de cusut manual reprezintă simbolul durabilității.De asemenea, scaunul de bare standart că poziția suportului pentru picioare nu poate fi modificată, ciclismul face posibilă ședințele variabile, cu păstrarea pedalelor în diverse locații. Astfel, aceasta permite acest lucru mai lung și confortabil ședinței.