Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sala De Expoziții

City Heart

Sala De Expoziții De la arhitectura orașului la index pentru a înțelege și a cântări echilibrul designului, expresia orașului s-a condensat în spațiul din trei colțuri, prin construcția și dezvoltarea urbană pentru a promova întreprinderile, orașul și perspectiva oamenilor despre schimbarea orașului și caracteristicile urbane și urbane plierea climatului în schimb pentru a exprima înțelegerea de către designer a unui oraș, a vedea trecutul orașului mai mult pentru a-și vedea viitorul.

Denumirea proiectului : City Heart, Numele proiectanților : Ling Zhou, Numele clientului : Zhou Decoration Design Co., Ltd..

City Heart Sala De Expoziții

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.