Revista de proiectare
Revista de proiectare
Salonul De Păr

Vibrant

Salonul De Păr Captând esența imaginii botanice, grădina cerului a fost creată pe întregul culoar, îi întâmpină imediat pe oaspeți să se plimbe, îndepărtându-se de mulțime, primindu-i de la intrare. Aruncând o privire mai departe în spațiu, aspectul îngust se extinde în sus cu retușări detaliate de aur. Metaforele botanice sunt încă exprimate vibrant în întreaga cameră, înlocuind zgomotul agitat care vine de pe străzi, iar aici devine o grădină secretă.

Denumirea proiectului : Vibrant, Numele proiectanților : Jacksam Yang, Numele clientului : YHS DESIGN.

Vibrant Salonul De Păr

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.