Revista de proiectare
Revista de proiectare
Social Și De Agrement

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social Și De Agrement Liniile orizontale și verticale se intersectează între ele pentru a forma o grilă. Fiecare grilă este o platformă de comunicare, care este și sursa conceptului de design al barei de whisky. În ceea ce privește economia de energie și protecția mediului, proiectantul a folosit lămpi cu economii de energie LED în întreaga bară. Pentru a menține calitatea aerului în bară, designul adoptă ferestre de la nord la sud, ceea ce poate asigura trecerea aerului natural.

Denumirea proiectului : Baoan - Guancheng Family Fit Bar, Numele proiectanților : Shigui Liu, Numele clientului : LSG Design Office.

Baoan - Guancheng Family Fit Bar Social Și De Agrement

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.