Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalațiile Interactive

Falling Water

Instalațiile Interactive The Falling Water este un set de instalații interactive care permite utilizatorilor să schimbe traseul de rulare în jurul unui cub sau cuburi. Combinația dintre cuburi și fluxul de margele prezintă un contrast între obiectul static și curgerea dinamică a apei. Pârâul poate fi tras pentru a vedea margele rulând sau doar pus pe o masă ca o scenă de apă înghețată. Margelele sunt, de asemenea, considerate dorințe pe care oamenii le fac în fiecare zi. Dorințele ar trebui să fie înlănțuite și să funcționeze pentru totdeauna ca o cascadă.

Denumirea proiectului : Falling Water, Numele proiectanților : Naai-Jung Shih, Numele clientului : Naai-Jung Shih.

Falling Water Instalațiile Interactive

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.