Revista de proiectare
Revista de proiectare
Afișul

Chirming

Afișul Când Sook era tânără, a văzut o pasăre drăguță pe munte, dar pasărea a zburat repede, lăsând doar sunete în urmă. S-a uitat în sus spre cer pentru a găsi pasărea, dar tot ce putea vedea era ramuri de copac și pădure. Pasărea a continuat să cânte, dar habar n-avea unde este. De foarte mici, păsările erau ramurile copacilor și pădurea mare pentru ea. Această experiență a făcut-o să vizualizeze sunetul păsărilor precum pădurea. Sunetul păsării relaxează mintea și corpul. Acest lucru i-a atras atenția și a combinat-o cu mandala, care reprezintă vizual vindecarea și meditația.

Denumirea proiectului : Chirming, Numele proiectanților : Sook Ko, Numele clientului : Sejong University.

Chirming Afișul

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.