Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tigara / Gumba

Smartstreets-Smartbin™

Tigara / Gumba O coșul de gunoi cu brevete multiple, cu capacități unice, Smartbin ™ completează infrastructura de stradă existentă, montată sub formă de gemeni, înapoi, în jurul oricărei dimensiuni sau forme ale stâlpului lămpii sau stâlpului, sau în format solo pe pereți, balustrade și plinte. Aceasta eliberează o valoare nouă, neașteptată din activele străzilor existente, pentru a crea rețele de coșuri de țigări și gumă convenabile, previzibile, care sunt întotdeauna la îndemână, fără a adăuga aglomerare la scena străzii. Smartbin transformă îngrijirile stradale în orașele din întreaga lume, permițând un răspuns eficient la țigara și guma de gunoi.

Denumirea proiectului : Smartstreets-Smartbin™, Numele proiectanților : SMARTSTREETS LTD, Numele clientului : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Tigara / Gumba

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.