Revista de proiectare
Revista de proiectare
Qipao Contemporan

The Remains

Qipao Contemporan Inspirația este de la moaștele chinezești, „Ceramica” este cea mai populară reprezentare, indiferent de regie și oameni. În studiul meu, chiar și astăzi standardele chinezesti estetice ale modei și Feng Shui (design interior și mediu) sunt neschimbate. Le place viziunea, straturile și dorințele. Aș dori să proiectez un Qipao pentru a aduce implicația și caracteristica ceramicii din dinastia veche la moda contemporană. Și provoacă oameni care sunt uitați de cultura și etnia lor ori de câte ori suntem în generație i.

Brosa

Chiromancy

Brosa Fiecare persoană este unică și originală. Acest lucru este evident chiar și în modelele de pe degetele noastre. Liniile desenate și semnele mâinilor noastre sunt, de asemenea, destul de originale. În plus, fiecare persoană are o serie de pietre, care sunt apropiate de ele în calitate sau legate de evenimente personale. Toate aceste caracteristici oferă unui observator gânditor atât de instructiv și atractiv, încât permite crearea de bijuterii personalizate pe baza acestor linii și semne ale lucrurilor individuale. Acest tip de ornament și bijuterii - formează Codul tău personal de artă

Bijuteria

Angels OR Demons

Bijuteria Asistăm la bătălia constantă dintre bine și rău, întuneric și lumină, zi și noapte, haos și ordine, război și pace, erou și ticălos în fiecare zi. Indiferent de religia sau naționalitatea noastră, ni s-a spus povestea însoțitorilor noștri constanți: un înger așezat pe umărul nostru drept și un demon în stânga, îngerul ne convinge să facem binele și înregistrează faptele noastre bune. El ne-a convins să facem rău și ține evidența faptelor noastre rele. Îngerul este o metaforă pentru „superego” nostru, iar diavolul reprezintă „Id” și bătălia constantă dintre conștiință și inconștient.

Bijuteria

Poseidon

Bijuteria Bijuteria pe care o proiectez îmi exprimă sentimentele. Mă reprezintă ca artist, designer și, de asemenea, ca persoană. Declanșatorul de a crea Poseidon a fost setat în cele mai întunecate ore din viața mea, când m-am simțit înspăimântat, vulnerabil și având nevoie de protecție. În primul rând am proiectat această colecție pentru a fi folosită în autoapărare. Chiar dacă această noțiune s-a stins pe tot parcursul acestui proiect, totuși există. Poseidon (zeul mării și „Earth-Shaker”, al cutremurelor din mitologia greacă) este prima mea colecție oficială și se adresează femeilor puternice, menite să ofere purtătorului sentimentul de putere și încredere.

Bijuteriile

odyssey

Bijuteriile Ideea de bază a odiseei prin monomer presupune acoperirea formelor voluminoase, geometrice, cu o piele modelată. De aici evoluează o interacțiune între claritate și denaturare, transparență și ascundere. Toate formele și modelele geometrice pot fi combinate după bunul plac, variate și completate cu completări. Această idee fascinantă și simplă permite crearea unei game aproape inepuizabile de modele, în concordanță perfectă cu oportunitățile oferite de prototiparea rapidă (imprimarea 3D), deoarece fiecare client poate avea un produs complet individual și unic produs (vizitați: www.monomer). UE-shop).

Țesătura Tactilă

Textile Braille

Țesătura Tactilă Gândirea textilă jacquard universală industrială ca traducător pentru nevăzători. Această țesătură poate fi citită de oameni cu vedere bună și este destinată acestora să ajute nevăzătorii care încep să își piardă vederea sau au probleme de vedere; pentru a învăța sistemul braille cu un material prietenos și comun: țesătura. Conține alfabetul, numerele și semnele de punctuație. Nu se adaugă culori. Este un produs la scară gri, ca principiu al percepției luminii. Este un proiect cu semnificație socială și depășește textilele comerciale.