Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inel

Gabo

Inel Inelul Gabo a fost conceput pentru a încuraja oamenii să revizuiască latura jucăușă a vieții, care de obicei se pierde la sosirea vârstei adulte. Designerul s-a inspirat din amintirile observării fiului ei jucându-se cu cubul său magic de culoare. Utilizatorul se poate juca cu inel prin rotirea celor două module independente. Procedând astfel, seturile de culori ale pietrei prețioase sau poziția modulelor pot fi potrivite sau nepotrivite. Pe lângă aspectul jucăuș, utilizatorul are posibilitatea de a purta zilnic un inel diferit.

Cerceii Și Inelul

Vivit Collection

Cerceii Și Inelul Inspirată de formele găsite în natură, Colecția Vivit creează o percepție interesantă și curiosă prin formele alungite și liniile învolburate. Piesele Vivit constau din foi de aur galben îndoite de 18k cu placaj de rodiu negru pe fețele exterioare. Cerceii în formă de frunze înconjoară globulele urechilor, astfel încât mișcările sale naturale creează un dans interesant între negru și aur - ascunzând și dezvăluind aurul galben dedesubt. Sinuozitatea formelor și atributele ergonomice ale acestei colecții prezintă un joc fascinant de lumină, umbre, strălucire și reflecții.

Cerceii Și Inelul

Mouvant Collection

Cerceii Și Inelul Colecția Mouvant s-a inspirat din anumite aspecte ale futurismului, cum ar fi ideile de dinamism și materializarea intangibilului prezentat de artistul italian Umberto Boccioni. Cerceii și inelul colecției Mouvant prezintă mai multe fragmente de aur de diferite dimensiuni, sudate astfel încât realizează o iluzie de mișcare și creează multe forme diferite, în funcție de unghiul în care este vizualizat.

Inelul

Moon Curve

Inelul Lumea naturală este într-o continuă mișcare, deoarece se echilibrează între ordine și haos. Un design bun este creat din aceeași tensiune. Calitățile sale de forță, frumusețe și dinamism provin din capacitatea artistului de a rămâne deschis acestor opuse în timpul actului de creație. Piesa finisată este suma nenumăratelor alegeri pe care artistul le face. Toate gândurile și niciun sentiment nu vor avea ca rezultat o muncă rigidă și rece, în timp ce toate sentimentele și niciun control nu dau muncă care nu se exprimă. Întrepătrunderea celor doi va fi o expresie a dansului vieții în sine.

Rochia

Nyx's Arc

Rochia Când lumina pătrunde prin ferestre cu un nivel fin, va produce un nivel de iluminare estetică, iluminare pentru a aduce oamenii în cameră atunci când misterios și liniștit mintea, ca Nyx cu un misterios și tăcut, utilizarea de țesături laminate și întoarceți-vă spre o eșalonare a unei astfel de interpretări a frumuseții.