Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inelul

The Empress

Inelul Piatra de frumusețe fantastică - pirop - esența sa aduce măreția și solemnitatea. Aceasta este frumusețea și unicitatea pietrei identificate imaginea, care este destinată decorarea viitoare. Era nevoie de crearea unui cadru unic pentru piatră, care să-l poarte în aer. Piatra a fost trasă dincolo de metalul său de susținere. Această formulă senzuală pasiune și forță atrăgătoare. A fost important să păstrăm conceptul clasic, susținând percepția modernă a bijuteriilor.

Brosa

The Sunshine

Brosa Caracteristica acestei bijuterii este că aici s-a folosit o formă complexă de piatră mare, care este setată pe cadru invizibil (aer). Vizualizarea designului bijuteriilor deschide doar tehnologia de asamblare a ascunzării pietrelor. Piatra în sine este deținută de două obiecte discrete și placă subțire împletită cu diamante. Această placă este baza tuturor broșelor cu structură de sprijin. Ține și a doua piatră. Întreaga compoziție a fost posibilă după piatra principală de măcinare.

Inelul

Pollen

Inelul Fiecare piesă este o interpretare a unui fragment al naturii. Natura devine un pretext pentru a da viață bijuteriilor, jucându-se cu texturi de lumini și umbre. Scopul este de a oferi o bijuterie cu forme interpretate, deoarece natura le-ar proiecta cu sensibilitatea și senzualitatea ei. Toate piesele sunt finisate manual pentru a îmbunătăți texturile și particularitățile bijuteriei. Stilul este pur pentru a ajunge la substanța de viață a plantei. Rezultatul oferă o piesă unică și atemporală profund legată de natură.

Bijuterii Adaptabile

Gravity

Bijuterii Adaptabile În timp ce în secolul XXI, utilizarea tehnologiilor contemporane înalte, a materialelor noi sau a formelor noi extreme este adesea o necesitate pentru a face inovații, Gravity dovedește contrariul. Gravitatea este o colecție de bijuterii adaptabile, folosind doar filetarea, o tehnică foarte veche, iar gravitația, o resursă inepuizabilă. Colecția este compusă dintr-un număr mare de elemente de argint sau aur, cu diverse modele. Fiecare dintre ele poate fi asociată cu perle sau pietre șuvițe și pandantive. Colecția creează o infinitate de bijuterii diferite.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

The Hostess

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Colecția absolvită a Daria Zhiliaeva este despre feminitate și masculinitate, forță și fragilitate. Inspirația colecției vine dintr-un basm vechi din literatura rusă. Gazda Muntelui de Cupru este un patron magic al minerilor dintr-un basm rusesc vechi. În această colecție puteți vedea frumoasa căsătorie a liniilor drepte, așa cum sunt inspirate din uniformele minerilor și volumele grațioase ale costumului național rus. Membrii echipei: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (asistent proiectant), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Geantă, Geantă De Seară

Tango Pouch

Geantă, Geantă De Seară Tango Pouch este o geantă excepțională, cu un design cu adevărat inovator. Este o piesă de artă purtabilă purtată de mânerul pentru încheieturi, care vă permite să aveți mâinile libere. În interior este suficient spațiu, iar construcția de închidere a magnetului pliabil oferă o deschidere neașteptată ușoară și largă. Husa este confecționată cu piele moale de piele de vițel pentru o atingere incredibil de plăcută a mânerului și a inserțiilor laterale pufoase, contrastând intenționat cu corpul principal mai construit din așa-numita piele vitrată.