Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectul De Tipografie

Reflexio

Proiectul De Tipografie Proiect tipografic experimental care combină reflecția pe o oglindă cu litere de hârtie tăiate de una dintre axe. Rezultă compoziții modulare care odată fotografiate sugerează imagini 3D. Proiectul folosește contradicția magică și vizuală pentru a tranzita de la limbajul digital la lumea analogică. Construirea de scrisori pe o oglindă creează noi realități cu reflecție, care nu sunt nici adevăr, nici fals.

Identitatea Corporativă

Yanolja

Identitatea Corporativă Yanolja este o platformă de informații de călătorie cu sediul în Seul, care înseamnă „Hei, hai să jucăm” în limba coreeană. Logotipul este proiectat cu font san-serif pentru a exprima o impresie simplă și practică. Folosind litere mici, poate furniza o imagine ludică și ritmică în comparație cu aplicarea cu majuscule. Spațiul dintre fiecare litere este revizuit în mod deosebit pentru a evita iluzia optică și crește lizibilitatea chiar și la dimensiuni mici de logotip. Am ales cu atenție culorile vii și luminoase de neon și am folosit combinații complementare pentru a oferi imagini extrem de distractive și populare.

Cartea De Agricultură

Archives

Cartea De Agricultură Cartea este clasificată în domeniul agriculturii, al mijloacelor de trai al oamenilor, al agriculturii și al limită, al finanțelor agricole și al politicii agricole. Prin designul clasificat, cartea se ocupă mai mult de cererea estetică a oamenilor. Pentru a fi mai aproape de fișier, a fost proiectată o copertă completă de carte închisă. Cititorii pot deschide cartea doar după ce au rupt-o. Această implicare permite cititorilor să experimenteze procesul de deschidere a unui fișier. Mai mult, unele simboluri agricole vechi și frumoase, cum ar fi Codul Suzhou și unele tipografii și imagini utilizate în anumite vârste. Acestea au fost recombinate și enumerate în coperta cărții.

Marca

Co-Creation! Camp

Marca Acesta este designul și brandul logo-ului pentru evenimentul „Co-Creation! Camp”, despre care oamenii vorbesc despre revitalizarea locală pentru viitor. Japonia se confruntă cu probleme sociale fără precedent, cum ar fi rata scăzută a natalității, îmbătrânirea populației sau depopularea regiunii. „Co-Creation! Camp” a creat pentru a-și schimba informațiile și a se ajuta reciproc dincolo de diferitele probleme pentru oamenii implicați în industria turismului. Diverse culori sunt simbolizate voinței fiecăruia și au condus multe idei și au produs peste 100 de proiecte.

Ambalajele Cu Bomboane

5 Principles

Ambalajele Cu Bomboane 5 Principii este o serie de ambalaje de bomboane amuzante și neobișnuite cu o răsucire. Reiese din cultura pop modernă în sine, în principal cultura pop internet și memele de internet. Fiecare design al pachetului include un personaj simplu de recunoscut, la care oamenii se pot raporta (omul muscular, pisica, iubitorii și așa mai departe) și o serie de 5 scurte citate de inspirație sau amuzante despre el (de aici și numele - 5 principii). Multe citate au și câteva referințe pop-culturale. Este simplu în producție, dar ambalaj vizual unic și este ușor de extins ca o serie

Logo-Ul

N&E Audio

Logo-Ul Pe parcursul procesului de re-proiectare a logo-ului N&E, N, E reprezintă numele fondatorilor Nelson și Edison. Așa că, a integrat caracterele N&E și forma de undă sonoră pentru a crea un nou logo. Handcrafted HiFi este un furnizor unic de servicii profesionale din Hong Kong. Se aștepta să prezinte un brand profesional de înaltă performanță și să creeze o extrem de relevantă pentru industrie. Ea speră că oamenii pot înțelege ce a însemnat logo-ul atunci când îl privesc. Cloris a spus că provocarea creării logo-ului este modul de a facilita recunoașterea caracterelor din N și E fără a utiliza o grafică prea complicată.