Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalarea Interactivă De Artă

Pulse Pavilion

Instalarea Interactivă De Artă Pulse Pavilion este o instalație interactivă care unește lumina, culorile, mișcarea și sunetul într-o experiență multisenzorială. La exterior este o simplă cutie neagră, dar intrând, unul este cufundat în iluzia că luminile led, sunetul pulsant și graficele vibrante creează împreună. Identitatea colorată a expoziției este creată în spiritul pavilionului, folosind graficele din interiorul pavilionului și un font proiectat personalizat.

Animația Comercială

Simplest Happiness

Animația Comercială În zodiacul chinezesc, 2019 este anul porcului, așa că Yen C a proiectat porcul feliat și este un punct în „multe filme fierbinți” în limba chineză. Personajele fericite sunt în conformitate cu imaginea canalului și cu sentimentele fericite pe care canalul vrea să le ofere publicului său. Videoclipul este combinația a patru elemente de filme. Copiii care se joacă pot arăta cel mai bine fericirea pură și speră că publicul va avea același sentiment urmărind filmul.

Promovarea Evenimentelor

Typographic Posters

Promovarea Evenimentelor Afise tipografice este o colecție de afișe realizate în perioada 2013 și 2015. Acest proiect implică utilizarea experimentală a tipografiei prin utilizarea liniilor, modelelor și perspectivei izometrice care generează o experiență perceptivă unică. Fiecare dintre aceste afișe reprezintă o provocare de a comunica cu singura utilizare de tip. 1. Poster pentru a sărbători 40 de ani de la Felix Beltran. 2. Poster pentru a sărbători a 25-a aniversare a Institutului Gestalt. 3. Poster pentru a protesta pentru 43 de studenți dispăruți din Mexic. 4. Poster pentru conferința de design Passion & Design V. 5. Julian Carillo’s Thirteen Sound.

Arta De Lux Purtabilă

Animal Instinct

Arta De Lux Purtabilă Sculptorul și bijutierul din New York, colecția de artă de lux portabilă Christopher Ross de la Animal Instinct este o serie de piese de ediție limitată, inspirate de animale, complex elaborate de artistul însuși din argint sterlin, aur de 24 de karate și sticlă boemă. Ștergând inteligent limitele dintre artă, bijuterii, haute couture și design de lux, centurile sculpturale creează piese unice, provocatoare, care aduc corpul conceptului de artă animală. Povestitoare, atrăgătoare și originală, piesele de declarație atemporală sunt o explorare a instinctului de animal feminin sub formă sculpturală.

Transformarea Digitală

Tigi

Transformarea Digitală Una dintre cele mai iconice entități în moda părului este pe cale să facă un pas curajos în relevanța digitală. Reamenajarea gamelor Professional dot com și Tigi Color Copyright a fost gestionată prin combinarea conținutului personalizat, creat de artiști, implicarea fotografilor contemporani și expresiile de design nevăzute în digital. Contrasturi fine, dar ascuțite între tehnici și meșteșuguri. În cele din urmă, ghidul Tigi printr-o abordare sănătoasă pas cu pas în adevărata transformare digitală de la 0 la 100.

Campania De Conștientizare Și Publicitate

O3JECT

Campania De Conștientizare Și Publicitate Deoarece spațiul privat va deveni o resursă valoroasă în viitor, nevoia crescândă de a defini și proiecta această încăpere este o problemă de importanță în epoca actuală. O3JECT se angajează să fabrice și să facă reclamă spațiului rezistent la robinet ca un memento atractiv din punct de vedere estetic al unui viitor necunoscut. Un cub realizat manual, închis și conductor, construit după principiul cușcăi Faraday, întruchipează materializarea iconică a unei încăperi aparent utopice anunțate printr-un design complet al campaniei.