Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vila

Tranquil Dwelling

Vila Proiectarea utilizează tehnici de proiectare de echilibru formal ca aix-uri pentru a transmite concepția artistică orientală. Adoptă elemente de bambus, orhidee, floare de prun și peisaj. Ecranul simplu este format prin extinderea formei de bambus prin deducerea formei de beton și se oprește acolo unde ar trebui să se oprească. Structurile din sufragerie și sufragerie în sus și în jos definesc limita de spațiu și întruchipează perspectiva spațială orientală, care este rară și moale. În jurul temei de a trăi simplu și de a călători ușor, liniile în mișcare sunt clare, este o nouă încercare pentru mediul de locuit al oamenilor.

Apartamentul

Nishisando Terrace

Apartamentul Acest condominiu compus din 4 case cu trei etaje cu volum mai mic și care se află pe amplasamentul de lângă centrul orașului. Rețeaua de cedru din jurul clădirii protejează intimitatea și evită degradarea corpului clădirii datorită luminii solare directe. Chiar și cu planul pătrat simplu, construcția 3D în spirală realizată prin conectarea unei grădini private de diferite niveluri, fiecare cameră și holul scărilor duc la alimentarea maximă a volumului acestei clădiri. Schimbarea fațadei plăcilor de cedru și a proporțiilor controlate poate lăsa această clădire să continue să fie organică și să se amestece cu schimbarea momentană în oraș.

Mall-Ul Familiei

Funlife Plaza

Mall-Ul Familiei Funlife Plaza este un mall de familie pentru timpul liber și educația copiilor. Își propune să creeze un coridor de mașini de curse pentru ca copiii să meargă cu mașinile în timpul cumpărăturilor părinților, o casă în copac pentru copii, care să se uite și să se joace în interior, un tavan "lego" cu numele de mall ascuns pentru a inspira imaginația copiilor. Fundal alb simplu cu roșu, galben și albastru, lăsați copiii să-l deseneze și să-l coloreze pe pereți, podele și toaletă!

Designul Interior

Suzhou MZS Design College

Designul Interior Acest proiect este situat în Suzhou, care este bine cunoscut prin designul tradițional al grădinii chinezești. Designerul s-a străduit să reunească atât sensibilitățile sale moderniste, cât și limba populară Suzhou. Designul ia indicii din arhitectura tradițională Suzhou cu utilizarea pereților din ipsos văruit, a ușilor lunii și a arhitecturii complexe a grădinii pentru a re-imagina limba populară Suzhou într-un context contemporan. Mobilierul a fost recreat cu ramuri reciclate, bambus și frânghii de paie cu participarea studenților, ceea ce a dat un sens special acestui spațiu educațional.

Restaurant Bar Pe Acoperiș

The Atticum

Restaurant Bar Pe Acoperiș Farmecul unui restaurant într-un mediu industrial ar trebui să se reflecte în arhitectură și mobilier. Tencuiala de var negru si gri, care a fost special dezvoltata pentru acest proiect, este una dintre dovezile in acest sens. Structura sa unică, brută, străbate toate camerele. În execuția detaliată s-au folosit în mod deliberat materiale precum oțelul brut, ale căror cusături de sudură și semne de șlefuire au rămas vizibile. Această impresie este susținută de alegerea ferestrelor muntin. Aceste elemente reci sunt în contrast cu lemnul cald de stejar, parchetul în schelete rindeluit manual și un perete complet plantat.

Pavilionul Mobil

Three cubes in the forest

Pavilionul Mobil Trei cuburi sunt dispozitivul cu diverse proprietăți și funcții (echipament de joacă pentru copii, mobilier public, obiecte de artă, săli de meditație, foișoare, spații mici de odihnă, săli de așteptare, scaune cu acoperiș) și pot aduce oamenilor experiențe spațiale proaspete. Trei cuburi pot fi transportate cu ușurință cu un camion, datorită dimensiunii și formei. În ceea ce privește dimensiunea, instalația (înclinarea), suprafețele scaunelor, ferestrele etc., fiecare cub este proiectat caracteristic. Trei cuburi fac referire la spații minime tradiționale japoneze, cum ar fi sălile de ceremonie a ceaiului, cu variabilitate și mobilitate.