Revista de proiectare
Revista de proiectare
Clinica Dentară

Clinique ii

Clinica Dentară Clinique ii este o clinică de ortodontie privată pentru un lider de opinie și un medic specialist, care aplică și cercetează cele mai avansate tehnici și materiale din disciplina sa. Arhitecții au conceput un concept de implant bazat pe utilizarea ortodontică tipică a dispozitivelor medicale de înaltă precizie ca principiu de proiectare în întreg spațiul. Suprafețele interioare și mobilierul se îmbină perfect într-o coajă albă cu un strop de corian galben în care sunt implantate tehnologiile medicale de ultimă oră.

Centrul Cultural Regândit Medieval

Medieval Rethink

Centrul Cultural Regândit Medieval Rethink Medieval a fost un răspuns la o comisie privată pentru a construi un Centru Cultural pentru un mic sat nedezvăluit în provincia Guangdong, care datează de 900 de ani din Dinastia Song. O dezvoltare de patru etaje, de 7000 mp, este centrată în jurul unei formațiuni antice de roci cunoscută sub numele de Piatra Ding Qi, simbol al originii satului. Conceptul de proiectare a proiectului se bazează pe prezentarea istoriei și culturii satului antic, în timp ce leagă vechiul și noul. Centrul cultural reprezintă o reinterpretare a unui sat antic și o transformare în arhitectură contemporană.

Centrul De Vânzare

Feiliyundi

Centrul De Vânzare O lucrare bună de proiectare va trezi emoția oamenilor. Designerul sare din memoria stilului tradițional și pune o nouă experiență în structura spațială magnifică și futuristă. O sală de experiență de mediu ecologic este construită prin amplasarea atentă a instalațiilor artistice, mișcarea clară a spațiului și a suprafeței decorative pavate de materiale și culori. A fi în ea nu este doar o întoarcere la natură, ci și o călătorie benefică.

Centrul De Vânzare

HuiSheng Lanhai

Centrul De Vânzare Cu tema oceanică a designului scenei, finalizează sufletul spațial, cu pătratul pixelilor ca element de comunicare vizuală, permiteți copiilor din joc să exploreze descoperirea învățării și creșterii să devină miezul cazului, poziționarea spațiului liber prezintă prezentarea efectul fanteziei educației în distracție. De la forma, scara, facilitatea culorilor, structura până la experiența senzorială psihologică, conceptul de spațiu continuă și se îmbogățește atunci când toate elementele sunt integrate și se ciocnesc.

Centrul De Vânzare

Ad Jinli

Centrul De Vânzare Acest proiect a renovat clădirile vechi din parcelă urbană și oferă noua misiune funcțională clădirilor pentru a satisface noile cerințe funcționale. Proiectanții încearcă să conducă oamenii să accepte stilul modern din orașul cu patru niveluri, de la transformarea fațadelor clădirii la designul de decorațiuni interioare pentru a asigura integritatea implementării proiectului.

Biroul

Phuket VIP Mercury

Biroul Bazat pe tema deschiderii și explorarea în profunzime a mărcii, a explorat designul și a creat o integrare vizuală a extensibilității vizuale și a poveștii de marcă cu planeta ca principal element creativ. Planul a rezolvat următoarele trei probleme cu gânduri vizuale noi: echilibrul deschiderii spațiului și funcții; Divizarea și combinația zonelor funcționale ale spațiului; Regularitatea și schimbarea stilului spațial de bază.