Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inel

Touch

Inel Cu un gest simplu, o acțiune a atingerii transmite emoții bogate. Prin inel Touch, designerul își propune să transmită această senzație caldă și fără formă cu metal rece și solid. 2 curbe sunt unite pentru a forma un inel care sugerează 2 persoane care țin mâna. Inelul își schimbă aspectul atunci când poziția lui este rotită pe deget și privită din unghiuri diferite. Când părțile conectate sunt poziționate între degete, inel apare fie galben, fie alb. Atunci când părțile conectate sunt poziționate pe deget, vă puteți bucura de culoare galbenă și albă împreună.

Denumirea proiectului : Touch, Numele proiectanților : Yumiko Yoshikawa, Numele clientului : Yumiko Yoshikawa.

Touch Inel

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.