Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitiv Portabil Multifuncțional

Along with

Dispozitiv Portabil Multifuncțional Proiectul oferă o experiență de viață portabilă pentru mulțimea în aer liber, care este împărțită în principal în două părți: corpul principal și modulele care pot fi schimbate. Corpul principal include funcții de încărcare, periuță de dinți și bărbierit. inspirația pentru produs a venit din partea persoanelor care adoră să călătorească și să aibă bagajele înfundate sau pierdute, astfel încât pachetul portabil și versatil a devenit produsul se poziționează. Acum, multora le place să călătorească, astfel încât produsele portabile devin alegerea. Acest produs este în conformitate cu cererea pieței.

Denumirea proiectului : Along with, Numele proiectanților : Fangui Zeng, Numele clientului : National Taipei University of Technology.

Along with Dispozitiv Portabil Multifuncțional

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.