Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuterii Reciclate

Clairely Upcycled Jewellery

Bijuterii Reciclate Bijuterii frumoase, clare, reciclate, proiectate din nevoia de a utiliza materialele reziduale din producția candelabrului Claire de Lune. Această linie s-a dezvoltat într-un număr considerabil de colecții - toate povestiri, toate reprezentând imagini foarte personale în filozofiile designerului. Transparența este o parte vitală a filosofiei proprii de designeri, iar acest lucru este reflectat de alegerea acrilului folosit. În afară de acrilic oglindă utilizat, care în sine reflectă lumina, materialul este întotdeauna transparent, color sau clar. Ambalarea pe CD consolidează conceptele de repunere.

Inelul

The Empress

Inelul Piatra de frumusețe fantastică - pirop - esența sa aduce măreția și solemnitatea. Aceasta este frumusețea și unicitatea pietrei identificate imaginea, care este destinată decorarea viitoare. Era nevoie de crearea unui cadru unic pentru piatră, care să-l poarte în aer. Piatra a fost trasă dincolo de metalul său de susținere. Această formulă senzuală pasiune și forță atrăgătoare. A fost important să păstrăm conceptul clasic, susținând percepția modernă a bijuteriilor.

Brosa

The Sunshine

Brosa Caracteristica acestei bijuterii este că aici s-a folosit o formă complexă de piatră mare, care este setată pe cadru invizibil (aer). Vizualizarea designului bijuteriilor deschide doar tehnologia de asamblare a ascunzării pietrelor. Piatra în sine este deținută de două obiecte discrete și placă subțire împletită cu diamante. Această placă este baza tuturor broșelor cu structură de sprijin. Ține și a doua piatră. Întreaga compoziție a fost posibilă după piatra principală de măcinare.

Inelul

Pollen

Inelul Fiecare piesă este o interpretare a unui fragment al naturii. Natura devine un pretext pentru a da viață bijuteriilor, jucându-se cu texturi de lumini și umbre. Scopul este de a oferi o bijuterie cu forme interpretate, deoarece natura le-ar proiecta cu sensibilitatea și senzualitatea ei. Toate piesele sunt finisate manual pentru a îmbunătăți texturile și particularitățile bijuteriei. Stilul este pur pentru a ajunge la substanța de viață a plantei. Rezultatul oferă o piesă unică și atemporală profund legată de natură.

Bijuterii Adaptabile

Gravity

Bijuterii Adaptabile În timp ce în secolul XXI, utilizarea tehnologiilor contemporane înalte, a materialelor noi sau a formelor noi extreme este adesea o necesitate pentru a face inovații, Gravity dovedește contrariul. Gravitatea este o colecție de bijuterii adaptabile, folosind doar filetarea, o tehnică foarte veche, iar gravitația, o resursă inepuizabilă. Colecția este compusă dintr-un număr mare de elemente de argint sau aur, cu diverse modele. Fiecare dintre ele poate fi asociată cu perle sau pietre șuvițe și pandantive. Colecția creează o infinitate de bijuterii diferite.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

The Hostess

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Colecția absolvită a Daria Zhiliaeva este despre feminitate și masculinitate, forță și fragilitate. Inspirația colecției vine dintr-un basm vechi din literatura rusă. Gazda Muntelui de Cupru este un patron magic al minerilor dintr-un basm rusesc vechi. În această colecție puteți vedea frumoasa căsătorie a liniilor drepte, așa cum sunt inspirate din uniformele minerilor și volumele grațioase ale costumului național rus. Membrii echipei: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (asistent proiectant), Ekaterina Anzylova (fotograf)