Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calendar

NTT COMWARE “Season Display”

Calendar Acesta este un calendar de birou realizat cu un design decupat, care conține motive de sezon pe o gresie rafinată. Punctul culminant al designului este atunci când sunt afișate, motivele sezoniere sunt setate la un unghi de 30 de grade pentru o vizualizare cât mai bună. Această nouă formă exprimă noul stil NTT COMWARE pentru generarea de idei noi. Gândirea este acordată funcționalității calendarui cu un spațiu amplu de scriere și linii rulate. Este bun pentru vizualizare rapidă și ușor de utilizat, plin de originalitate care îl diferențiază de alte calendare.

Praful Și Mătură

Ropo

Praful Și Mătură Ropo este un concept de spălare a prafului și mătură, care nu cade niciodată pe podea. Datorită greutății mici a rezervorului de apă amplasat în compartimentul de jos al tubului de praf, Ropo se menține echilibrat în mod natural. După ce mătura ușor praful cu ajutorul buzei drepte a prafului de gunoi, utilizatorii pot strânge mătură și coșul de praf împreună și îl pot pune ca o singură unitate, fără a se preocupa că acesta să cadă vreodată. Forma organică modernă își propune să aducă simplitatea spațiilor interioare, iar caracteristica de balansare în mod obișnuit intenționează să distreze utilizatorii în timp ce curăță podeaua.

Eticheta Vinului

5 Elemente

Eticheta Vinului Proiectarea „5 Elemente” este rezultatul unui proiect, în care clientul a avut încredere în agenția de design cu deplină libertate de exprimare. Punctul culminant al acestui design este personajul roman „V”, care prezintă ideea principală a produsului - cinci tipuri de vin împletite într-un amestec unic. Hârtia specială utilizată pentru etichetă, precum și plasarea strategică a tuturor elementelor grafice provoacă potențialul consumator să ia sticla și să o învârte în mâini, să o atingă, ceea ce face cu siguranță o impresie mai profundă și face designul mai memorabil.

Ambalajul Pentru Băuturi Răcoritoare

Coca-Cola Tet 2014

Ambalajul Pentru Băuturi Răcoritoare Pentru a crea o serie de conserve Coca-Cola care răspândesc milioane de dorințe Tết la nivel național. Am folosit simbolul Tết al Coca-cola (Pasărea înghițitoare) ca dispozitiv pentru a forma aceste dorințe. Pentru fiecare cutie, sute de înghițiri desenate manual au fost realizate și aranjate cu grijă în jurul unui scenariu personalizat, care formează împreună o serie de dorințe vietnameze semnificative. „An”, înseamnă Pace. „Tài” înseamnă Succes, „Lộc” înseamnă Prosperitate. Aceste cuvinte sunt schimbate pe scară largă pe tot parcursul vacanței și împodobesc în mod tradițional decorațiunile Tết.

Seria Limitată De Vinuri Exclusive

Echinoctius

Seria Limitată De Vinuri Exclusive Acest proiect este unic în multe privințe. Designul trebuia să reflecte caracterul unic al produsului în cauză - vin exclusiv de autor. În plus, exista o cerință de a comunica semnificația profundă în numele produsului - superlativ, solstițiul, contrastul între noapte și zi, alb-negru, deschis și obscur. Designul a avut intenția de a reflecta secretul ascuns în noapte: frumusețea cerului nocturn care ne uimește atât de mult și ghicitoarea mistică ascunsă în constelații și în Zodiac.

Cartea

Brazilian Cliches

Cartea „Clișeele braziliene” au fost compuse folosind imagini dintr-un vechi catalog de clișee tipografice braziliene. Dar motivul titlului său nu se datorează numai clișeelor utilizate pentru compoziția ilustrațiilor sale. La rândul fiecărei pagini, întâlnim alte tipuri de clișee braziliene: istorice, precum sosirea portughezilor, catehizarea indienilor autohtoni, cicluri economice de cafea și aur ... include chiar clișee braziliene contemporane, pline de blocaje de trafic, datorii, condominii închise și înstrăinare - Portretizat într-o narațiune vizuală contemporană ireverentă.