Revista de proiectare
Revista de proiectare
Papetărie

commod – Feines in Holz

Papetărie „Marfa” este specializată în lucrări interioare. Fidel motto-ului „mărfuri din lemn fine”, compania realizează proiecte rezidențiale deosebit de exclusiviste. Papetaria trebuia să răspundă acestei pretenții. Un aspect redus, dar jucăuș a fost realizat folosind o culoare special amestecată. Papetărie reflectă stilul firmei, precum și ideologia sa de a utiliza doar cel mai prețios material: Hârtia este fabricată din bumbac 100 la sută, plicurile din furnir real din lemn. Cărțile de vizită „întruchipează” sloganul companiilor prin crearea unei camere tridimensionale care să conțină produse tipice din lemn.

Mobilierul Și Sculptura Organică

pattern of tree

Mobilierul Și Sculptura Organică O propoziție de partiție care utilizează ineficient părțile de conifere; adică partea zveltă a jumătății superioare a trunchiului și partea neconformă a rădăcinilor. Am acordat atenție inelelor organice anuale. Modelele organice suprapuse ale partiției au creat un ritm confortabil într-un spațiu anorganic. Odată cu produsele născute din acest ciclu de materiale, direcția spațială organică devine o posibilitate pentru consumator. Mai mult, unicitatea fiecărui produs le conferă o valoare mult mai mare.

Colecția De Machiaj

Kjaer Weis

Colecția De Machiaj Designul liniei de produse cosmetice Kjaer Weis distilează fundamentele machiajului pentru femei până la cele trei domenii esențiale de aplicare ale acestuia: buze, obraji și ochi. Am conceput compacte în formă de a reflecta caracteristicile pe care le vor folosi pentru a îmbunătăți: subțire și lung pentru buze, mari și pătrate pentru obraji, mici și rotunde pentru ochi. Tangibil, compactele rotative se deschid cu o mișcare laterală inovatoare, care se desprind ca aripile unui fluture. Complet reîncărcabile, aceste compacte sunt conservate în mod intenționat, mai degrabă decât reciclate.

Brandingul De Cercetare

Pain and Suffering

Brandingul De Cercetare Acest design explorează suferința în diferite straturi: filosofic, social, medical și științific. Din punctul meu de vedere personal, faptul că suferința și durerea vin în multe chipuri și forme, filozofice și științifice, am ales ca temă pentru umanizarea suferinței și durerii. Am studiat analogiile dintre natura simbiotică și simbiotica în relațiile umane și din această cercetare am creat personaje care reprezintă vizual relațiile simbiotice dintre suferință și cel care suferă și între durere și cel cu durere. Acest design este un experiment, iar privitorul este subiectul.

Arta Digitală

Surface

Arta Digitală Natura eterică a piesei dă naștere la ceva tangibil. Ideea vine din utilizarea apei ca element pentru a transmite conceptul de suprafață și de a fi suprafață. Proiectantul are o fascinație pentru faptul că sunt identitățile noastre și rolul pe care îl au cei din jurul nostru în acest proces. Pentru el, „suprafețăm” când arătăm ceva din noi înșine.

Topografia Artificială

Artificial Topography

Topografia Artificială Mobila mare ca o peșteră Acesta este proiectul premiat câștigat Marele Premiu de Artă în Concurența Internațională a Containerului. Ideea mea este să scot volumul din interiorul unui container pentru a construi spațiu amorf precum o peșteră. Este confecționat doar din material plastic. Aproximativ 1000 de coli din material plastic moale cu grosimea de 10 mm au fost tăiate sub formă de linie de contur și au fost laminate ca strat. Aceasta nu este doar artă, ci și mobilier mare. Deoarece toate porțiunile sunt moi ca o canapea, iar persoana care intră în acest spațiu se poate relaxa găsind locul potrivit pentru forma propriului corp.